Öne Çıkanlar infaz 1877 alemdağ Robot şehit Fatih Mehmethan adres

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ak Partide Kongre Öncesi Kılıçlar Çekildi

Geçtiğimiz yılar öncesine göre değerlendirdiğimizde Çekmeköy Ak Partide yapılacak olan kongre heyecanı gün geçtikçe artıyor. Adaylar ise birazda farklı bir tabirde olsa kılıçlarını çekti ve bileylemeye başladı.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN SALİH KIRICI PAYLAŞIMLARI YERİNİ BULAMADI

Sosyal medyada yapılan bir çok paylaşımı hemen hemen herkes görmüştür. Nedir diyenler için “İl başkanlığımızın açıklaması. Çekmeköy’de değişim olmadan devam edeceğizpaylaşımları bu günlerde biraz mazide kaldı gibi. Neden diyecek olursak. Çekmeköy’e kısa sürede gelerek büyük ses getiren ilçe başkan adayı Hüseyin Yüksek faktörü artık ağırlığını göstermeye başladı.

HÜSEYİN YÜKSEK “MAHALLE BAŞKANLARI VE DELEGELERE GÖZÜ DİKTİ

Bir çok konuşmasında mevcut yazılan delegeler ve mahalle başkanları başta olmak üzere partimize gönül vermiş bir çok değer beni Çekmeköy’de ilçe başkanı olarak görmek istiyor diyen Hüseyin Yüksek ilçe genelinde sosyal algıda başarıyı sağlamış gibi görünüyor. Nedeni ise kısa sürede Çekmeköy’e yeni gelmesine rağmen en çok konuşulan adam olması.

BU SEÇİM S.KIRICI VE H.YÜKSEK ARASINDA GEÇER AMA KİM GALİP OLUR

Çekmeköy’de en çok konuşulan konulardan bir tanesi “Bu seçim Salih Kırıcı ile Hüseyin Yüksek arasında geçer ama kim galip olur”sorusu zihinleri en çok meşgul edenlerinden oldu.

Her ne kadar mevcut ilçe tarafından yazılan eş dost muhabbeti delegeler olsa da kongre günü salonda en can alıcı konuşmayı yapan başkan adayı bir çok kararsız veya kararlı delegenin oyunun yön değiştireceği kanısı taşımakta. Buna göre sürükleyici konuşması ve hitabı ile Hüseyin Yüksek faktörü kongre salonunda yapacağı konuşması ile daha öne çıkacağı görülmekte. 

Çekmeköy Haber

on line abortion pill abortion pill where to buy abortion pill
on line abortion pill where to buy abortion pills online where to buy abortion pill
rx coupons petmart pharmacy coupon code walgreens in store photo coupons
can i take singulair while pregnant canitake.net can i take singulair while pregnant
aidamar read aida
cordarone kontrol cordarone instruks cordarone bolus
avelox nuspojave solluna.somee.com avelox
non surgical abortion pill abortion pill cost first trimester abortion pill
fibromyalgia ldn is naltrexone safe naloxone for alcoholism

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.