Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, halkın isteğiyle devam dedi.

Çekmeköy Taşdelen’in sevilen genç ve dinamik muhtarı Serdar Karaman, mahalle sakinlerinin ısrarlı talep, beklenti ve istekleri doğrultusunda yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. Adaylık açıklamasına ilişkin bir mesaj yayınlayan Muhtar Karaman, “2009 yılında halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolculukta har daim bizlere destek oldunuz. Bizler de sizlerden almış olduğumuz güçle mahallemiz ve sizlerin hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti en kısa sürede alınmasını sağladık. İyi günde kötü gönde her daim yanınızda olmaya özen gösterdik” dedi.

Yaptıkları tüm çalışmalarda vatandaş desteğine vurgu yapan Karaman; “Yine sizlerin desteğiyle, ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi sürecinde, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde ve Ege ile Akdeniz bölgelerimizde çıkan orman yangınlarından her daim devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza düzenli olarak ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk. Eğitime her zaman destek olduk. Bölgesel istihdam ofisleri ve işyeri sahipleri ile birlikte bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağladık” şeklinde konuştu.

Yeni dönemde daha fazlasını yapma sözü veren Karaman, “Tüm bu hizmetlerin devamı ve daha fazlası için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olduğumu ifade eder, desteklerinizi beklerim. Bugüne kadar ben ve mahallemizde hizmet etmiş olduğumuz yol arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevlam, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.