Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

“Siyaset değil, Ümraniye’mizi geliştirme ve güzelleştirme hedefim var..””

Kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Nusret Türker, hakkında oluşan siyasi beklentilere kapıları kapattı. Geçmiş dönemlerde Ümraniye siyasetinde etkin görevlerde bulunan Türker, dönemin iktidar partisi DYP’de ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı ve milletvekili adaylığı gibi görevleri ifa edip toplumda her zaman talep gören bir isim oldu. www.yerelgazete.com.tr olarak; 31 Mart yerel seçim sürecinde siyasette aktif rol alıp almayacağına yönelik oluşan beklentileri sorduğumuz Türker, kendisinin son derece tarafsız olmasını gerektiren mesleki bir kurum Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı olduğunu hatırlatarak sözlerine başladı.

Geçmişte olduğu gibi bu seçim sürecinde de bazı siyasi partilerin genel merkez ve ilçe başkanlıkları düzeyinde belediye başkan adaylığı da dahil olmak üzere bir takım teklifler aldığını ve her kesimden teveccüh gördüğünü kaydeden Nusret Türker, “Görevim ve konumum gereği siyasi hiçbir düşüncem ve planım yok” diyerek herkese teşekkür etti ve aktif siyasete şimdilik olumlu bakmadığını dile getirdi. İlçenin etkin sivil toplum yapılanması Ümraniye Platformu’nun da kurucu başkanı olduğunu hatırlatan Türker, “Yıllardır birlikte yaşadığımız, işimizi ve aşımızı kazandığımız Ümraniye’mizi geliştirme ve güzelleştirme gibi bir derdim ve hedefim var. Biz, Ümraniyeliyiz. Ümraniye; bizim evimiz, yuvamız, yurdumuz” dedi.

Ümraniye’nin tanıtımına katkıda bulunmak, esnafını kalkındırmak, sorunlarının çözümüne yardımcı olmak ve güzelliklerini duyurmak gerektiğini anlatan Nusret Türker; “Ümraniye, İstanbul’un en gözde ilçelerinden, dolayısıyla tanıtımının da en iyi şekilde yapılması gerekiyor. Örneğin; ülkemizin en önemli 3 caddesinden biri olan Alemdağ Caddesi çok daha iyi tanıtılmalı. Misafirlerimizi bu ilçenin lokantalarında ağırlayarak şehrimizi daha iyi anlatmamız ve bu vesile ile esnafımızın gelişmesine destek olunmalı. İlçenin yeşil alanları artırılmalı, şehir içi trafik, ulaşım ve otopark gibi sorunları siyasetçiler ve yerel yöneticiler tarafından ivedilikle ele alınmalı” şeklinde konuştu.

Kendisinin, siyasi ikbal ve düşüncelerden ziyade yaşamış olduğu şehre daha faydalı olma gibi hedef ve planları olduğunu söyleyen Türker, “Ümraniye’mizi daha güzel bir geleceğe taşıma yolunda hepimize önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Siyasilerimizin, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyası temsilcilerimizin, yerel yöneticilerimizin ve herkesin bu uğurda çaba sarf etmesi gerektiğine olan inancımla; ben, üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.