Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'de otomobil apartman boşluğuna düştü

Kaza, saat 09.30 sıralarında Fatih Mahallesi Kılıçarslan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; S** Y* yönetimindeki 34 B** 5*** plakalı otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 3 katlı bir apartman ile yol arasındaki boşluğuna düştü. Hafif yaralanan sürücü, kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Sümeyye Yabar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 10 metre yükseklikte apartman boşluğuna düşen otomobil, çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada apartman ve otomobilde hasar oluştu. Polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Binada oturan M* B* "Evde oturuyorduk. Bir ses geldi. Bir şey olduğunu anladım. Araba bir yere uçtu. Evin arkasında olduğu için bir şey göremedim. Diğer çocuklar bağırınca dışarı çıktım. Bir bayan kardeşimiz. Şükür bir şeyi yok. Ambulansı aradık geldiler. Yaralıyı alıp götürdüler" dedi.

Kaynak : https://www.dha.com.tr/foto-galeri/sancaktepede-otomobil-apartman-bosluguna-dustu-2249953/5

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.