Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’e 9 Yeni Okul

İlçede eğitim alanında atılan adımlara yenilerini eklemeye devam eden Çekmeköy Belediyesi, Eğitim Vadisi Çekmeköy’e 9 yeni okul kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Çekmeköy’de eğitim alanında bir aksaklığın yaşanmaması için titizlik ile çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi yaptığı çalışmalar kapsamında; Nişantepe Mahallesi’nde 32 derslikten oluşan imam hatip lisesi ve 32 derslik ve spor salonundan oluşan anadolu lisesinde kaba inşaat işlemleri tamamlanırken 32 derslik ve 2 atölye binasından oluşan meslek lisesinin de temel atma işlemi tamamlandı.

Güngören Mahallesi’ne 6 yeni okul

Güngören Mahallesi’nde Pelit Sokak üzerinde yer alan 24 derslik ve spor salonundan oluşan ilkokul projesi yeni eğitim öğretim dönemi öncesi tamamlandı. Yapılan çalışmaların devamında aynı bölgede 24 derslikten oluşan ortaokulun kaba inşaatı tamamlanırken 24 derslikten oluşan anadolu lisesinin ihalesi gerçekleştirilerek çalışmaların kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.

Yine Güngören Mahallesi’nde Çınarköy Evleri’nin yanında; 24 derslikten oluşacak Anadolu lisesinin temeli atılarak çalışmalara devam ederken, 24 dersliğe sahip olacak ortaokul projesinin ihalesi gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde 24 derslikten oluşacak ilkokul projesinin de ihalesi gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,”2009 yılında Çekmeköyümüz ilçe haline geldiği günden bu güne Çekmeköy’ü bir eğitim vadisine dönüştürme hedefi ile eğitim alanında gerekli yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Geldiğimiz bu günde hedeflerimizin sözde değil hizmette olduğunu ilçemizin dört bir yanına yaptığımız okullar ve çeşitli eğitim hizmetlerimiz ile görmüş oluyoruz. Şu anda ilçemize 9 yeni okul kazandırmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu okullarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Şimdiden okullarımızın yapıldığı mahallerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Çekmeköye 9 Yeni Okul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysun 8 ay önce

Bir tane de güzel sanatlar lisesi yapsaydınız ne olurdu.

Avatar
Taner 8 ay önce

Sayın Başkan Çekmeköy ün bütün mahal.lerine en az üçer tane imamhatip okulu var.Normal LİSE neden yapılmıyor.Bu imam hatipliselerinin yarısı normal liseye döndürülmelidir.

Avatar
İBRAHİM YILMAZ 8 ay önce

İmam hatip açmayın yeter.