Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Hedef Daha Güzel Bir Çekmeköy..”

Bölgemizde özel sağlık yatırımları bulunan ve sağlık alanında ülkemizin önde gelen değerlerinden olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet İrfan Coşkun, “Daha güzel bir Çekmeköy için bu hizmet yolunda ben de varım” diyerek çıkmış olduğu AK Parti belediye başkan aday adaylığı sürecini saha çalışmalarıyla sürdürüyor. Hem devlet hem de özel hastanelerde başarılı şekilde başhekimlik görevlerinde bulunan Dr. Coşkun, bilgi, birikim ve donanımıyla bugüne kadar sağlık alanında verdiği hizmetleri yerel yöneticilik mertebesine taşımak istiyor.

Bu noktada, “sağlıklı bireyler sağlıklı topluk ve sağlıklı şehirler” diyen Coşkun, Çekmeköy’ün 21 mahallesinde muhtarından STK temsilcisine, kanaat önderinden esnaf ve işadamına biraraya geldiği vatandaşlarla daha güzel bir geleceğin nasıl olması gerektiğini ele alıyor. Belediye başkan aday adayı olduğu AK Parti’de bugüne kadar il başkan yardımcılığı, büyükşehir belediye meclis üyeliği, milletvekili aday adaylığı gibi pek çok önemli görevlerde bulunan Coşkun, "Daha modern, daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha yaşanabilir Çekmeköy için aklın ve bilimin ışığında projelerimle hizmete talibim" dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da; “Dr. Mehmet İrfan Coşkun’un 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yapmış olduğu Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda başarılar diliyorum. Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.