Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden teşekkür..

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir ve kulüp yöneticileri ile sporcu gençler, Karabük’ten Türkiye şampiyonluğu kupasıyla dönmelerinin ardından ana sponsoru SMT Filo Kiralama’yıziyaret ederek firma sahibi Samet Onurcan ve çalışma arkadaşlarına destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sektörün önde gelen marka isimlerinden SMT Filo Kiralama şirket merkezinde firma sahibi Samet Onurcan’a sporcuların imzaladığı 72 numaralı takım forması ve kendine ait madalyayı hediye eden Başkan Aydemir ve yöneticiler, yeni sezonda hedefledikleri daha büyük başarılarla yurt içi ve yurt dışında Çekmeköy ve Türkiye ismini temsil etmeye devam etmek istediklerini kaydetti.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün başarılı sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmalarıyla da zirvede olduğunu söyleyen Başkan Aydemir, “İşitme engelli genç kardeşlerimizin ve ailelerinin buluşma merkezi spor kulübümüz, sizlerin destek ve katkıları sayesinde her geçen gün daha da gelişmekte ve gücüne güç katmaktadır. Birlikte daha güzel işler başarmaya devam edeceğimize inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

SMT Filo Kiralama Sahibi Samet Onurcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında; “Gurur veren başarılarınızı bütün kamuoyu olarak yakından takip ediyoruz. İşitme Engelliler Spor Kulübü’müz her anlamla farklı ve özel bir kulüp. Bizler de sizlere destek ve katkı noktasında üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. 2024 yılında olduğu gibi 2025 yılı yeni sezonda da ana sponsor olmak bize mutluluk verecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43