Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor Sancaktepe çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de işyeri yangını: Vatandaşlar kendi imkanıyla binayı boşalttı

Yangın, saat 12.00 sıralarında Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi Emek Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı binanın giriş katındaki iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iş yerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının büyümesi ile yoğun dumana maruz kalan apartman sakinleri ve işyeri personeli kendi imkanları ile binayı boşalttı. İhbar üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlem alırken itfaiye ekipleri ise çıkan yangına müdahale etti. Yaklaşık 40 dakika süren müdahaleler sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken yoğun dumana maruz kalan bina sakinleri büyük panik yaşadı.

“İçeride en az 30 kişi vardı”

Yaşanan olay için konuşan çevre esnafı İsmet Büyük, "Biz dışarıda otururken bir anda yangın çıktı. Hemen itfaiye aradık. Yangın kısa sürede tüm binayı sardı. İçeride en az 30 kişi vardı. Alevler kısa sürede büyüyünce çatıya kadar ulaştı. İtfaiye ekipleri hemen müdahale etti" dedi.

Son dakika Sancaktepe’de yangın: Ekipler sevk edildi

Kaynak : https://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/sancaktepede-isyeri-yangini-vatandaslar-kendi-imkaniyla-binayi-bosaltti-5367335

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.