Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Cumartesi büyük gün.. Muhtarlık adaylığından çekilen Ayşe Güneş siyaset mi yapacak ?

Bu haber kez okundu.

TÜGVA Çekmeköy yaz okulu için kayitlar yoğun ilgiyle başladı !

6 hafta boyunca ortaokullu öğrencileri çeşitli aktivitelerle buluşturacak proje için başvurular başladı.
Okulların kapanması ile birlikte tatil dönemine girecek olan öğrenciler; 03 Temmuz – 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında (Kurban Bayramı haftası sonrası) gerçekleşecek olan yaz okulunda hafta içi her gün 30'ar dakikalık 4 ders şeklinde aktivite yapacak.

Öğrenciler, Kuran-ı Kerim (Elif Ba), temel dini bilgiler, hadis derslerinin yanı sıra fiziksel olarak da; futbol, basketbol, voleybol, dart, mangala, satranç, yüzme ve doğa yürüyüşü gibi etkinliklerle dolu dolu bir yaz okulu süreci yaşayacak.

İlkokul 4. sınıf mezunları, Ortaokul 5. sınıf, 6. sınıf, 7. sınıf, 8. Sınıf ve mezunlarının kayıt yaptırabileceği yaz okulu aktiviteleri Çekmeköy genelinde 4 okulda gerçekleştirilecek. Çekmeköy’de Yaz okulu yapılacak okullar;
Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız İmam Hatip Lisesi
Taşdelen Hüseyin Avni Meslek Lisesi (Cumhuriyet Mahallesi)
Taşdelen Ali Kuşçu İlk Öğretim Okulu (Taşdelen Mahallesi )

Yaz okulu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Çekmeköy  İlçe Temsilcisi Nazif KARTAL "Bu yıl Çekmeköy’de 1500’ün üzerinde öğrencimizin başvurduğu TÜGVA Yaz Okulu için hazırlıklarımızı tamamladık. 6 hafta boyunca İnşallah gençlerimiz hem Kuran-ı Kerim okumayı öğrenecek hem alemlere rahmet olarak Peygamber Efendimiz'i yakından tanıyacak hem de gönüllerince eğlenecekler. Hala kayıt yaptırmayan öğrenci ve velilerimiz için kayıtlarımız devam ediyor." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çekmeköylü 1 yıl önce

MaşAllah TÜGVA çok güzel faaliyetlerde bulunuyor ilçe temsilcisi Nazif KARTAL'dan Allah razı olsun.

banner44

banner43