Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

MHP  Çekmeköy’de Güngörmüş  Yaşlılarımızı Unutmuyor...

7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine yönelik saha çalışmaları gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, hayat tecrübesi ile güngörmüş yaşlılarımızı unutmuyor. Çekmeköy’de hizmet veren Göztepe Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek kıymetli büyüklerimiz ile sohbet eden MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce ve partililer duygu yükle anlamlı bir buluşmaya imza attılar.

Konuya ilişkin bir sosyal medya paylaşımı yapan MHP İlçe Başkanı Tahmin İnce, “İlçemizde hizmet veren Göztepe Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek kıymetli büyüklerimiz ile sohbet ettik. Müdürümüz Ulaş Pehlivan ve kıymetli çalışanlarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tayfun 8 ay önce

Var olsun teşkilat

Avatar
Halit YILDIZ 8 ay önce

Allah razı olsun başkanım örnek bir örnek bir davranış rabbim yolunu bahtını açık eylesin inşALLAH