Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe’de 5 yıllık kalkınma ve hizmet dönemi başladı..

31 Mart seçimlerinde büyük bir başarıya imza atarak Sancaktepe’de tarihi değişimi gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Alper Yeğin, ilçe seçim kurulundan mazbatasına almasının ardından önce partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti, ardından binlerce vatandaşın katıldığı coşku dolu bir yürüyüşle Sancaktepe Belediyesi’ne giderek eski başkan Şeyma Döğücü’den görevi devir-teslim aldı. Daha sonra belediye önünde kendisine destek için toplanan onbinlerce Sancaktepeliye hitap eden yeni Belediye Başkanı Alper Yeğin, artık Sancaktepe için de her şeyin çok güzel olacağını kaydetti. Alper Yeğin’e ailesi ve partisinin üst düzey yöneticileri, İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve İBB yetkilileri de eşlik etti.

Gerek CHP ilçe başkanlığında, gerek yürüyüşte, gerekse belediye önündeki halka hitap programında duygu yüklü anlar ve mutluluk gözyaşları vardı. Belediyeye yürüyüşte evlerinin balkon ve teraslarından selamlayan vatandaşların sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

Belediye önünde kendisine destek için toplanan onbinlerce Sancaktepeliye seslenen Başkan Alper Yeğin, “Bu anı çok bekledik, bu anı yaşamak için çok çalıştık. Yıllardır, ‘biz çalışacağız Sancaktepe kazanacak’ diyorduk ve Sancaktepe kazandı. Bütün gençliğimizle, bütün varlığımızla gece-gündüz demeden çalıştık. Çalışırken de bize, ‘kazanamazsınız, yapamazsınız, edemezsiniz’ diyorlardı. Ama biz hiç bıkmadık, hiç sıkılmadık, hiç umutsuzluğa kapılmadık, hiç karamsar olmadık. Çok seçim kaybettik ama pes etmedik. Mutlaka kazanacağız dedik ve kapı kapı, ev ev, dernek dernek, site site gezerek, çalışarak kazandık. Başarmaktan başka hiçbir şansımız yoktu” dedi.

“Önce partimizin ve kamuoyunun vicdanında yer edindik. Herkes inandı. Biz zaten inanıyorduk” diye devam eden Başkan Yeğin, şunları kaydetti: “Kimsenin inancını boşa çıkarmadık. Herkesle kol kola, omuz omuza yol yürüdük ve sonunda başardık bu meydana geldik. Ömrümüzün yarısını bu hayalle, bu günle geçirdik. Sonuçta biz kazandık Sancaktepe kazandı. Hem de İstanbul’da en çok fark atan ilçe olarak kazandık. Sancaktepe’de herkes kazandı. 500 bin Sancaktepelinin oyunu alarak kazandık. Gençler, kadınlar, çocuklar, işsizler herkes kazandı. Şimdi İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Sancaktepe’yi de değiştirme ve dönüştürme zamanıdır. İstanbul pırıl, pırıl, yaşanılır bir şehir oldu şimdi sıra Sancaktepe’de. Sayın İmamoğlu’nun hayata geçirdiği yeşil, adil ve yaratıcı İstanbul vizyonunun merkezi yapacağız Sancaktepe’yi.

Sancaktepe’nin 5 yılı kalkınma dönemi olacak. Bu 5 yılda büyükşehir belediyemizle en iyi koordinasyonu, en iyi işbirliğini sağlayacağız. Bu ilçenin kaderini elbirliği ile değiştireceğiz. Birlik içinde, dayanışma içinde hep beraber 500 bin vatandaşımızın hayatını, huzurunu, sağlığını, mutluluğunu, ekonomisini kısaca tüm yaşamını değiştirmeye geliyoruz. Yaşam vadileri yapacağız, yeni kreşler yapacağız, yeni metro hatları yapacağız. Kütüphaneler, gençlik merkezleri etüt merkezleri, sağlık yaşam evleri ile Sancaktepe 2029’da İstanbul’un en mutlu ilçesi, en özgür ilçesi olacak. Sancaktepe İstanbul’un en görünen, en bilinen en merak edilen ilçesi olacak. Hepimizin hayatı renklenecek. Sancaktepe’nin kalkınmasına hep beraber şahitlik edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.