Öne Çıkanlar Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt seçim itiraz Sancaktepe çekmeköy

Bu haber kez okundu.

“Ataşehir’i Adına Layık Bir Yer Haline Getireceğiz..”

İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve ilçe yöneticileriyle birlikte yerel basın temsilcileriyle buluşarak gündeme dair istişare ve değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, “Kazanacağımıza inancım tam. Ataşehir’i adına layık bir yer haline getireceğiz” diyerek iddialı konuştu. 425 bin Ataşehirli’nin eşit hizmet alacağı ortak yönetim anlayışıyla Türkiye’ye örnek bir yönetim modeli sergileyeceklerini kaydeden Ali Coşkun, “Toplumun tüm katmanlarıyla olduğu gibi yerel basınla da her zaman yakın diyalog içerisinde olacağız” dedi.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’un yerel basınla buluşma toplantısının açılışını yapan İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, teşkilat olarak tüm mahallelerde sahaya hakim olduklarını kaydetti. Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun ve ekibiyle tam bir uyum içerisinde çalışmaları birlikte yürüteceklerini ifade eden Yörükoğlu, “Bu süreçte daha iyi bir Ataşehir için tüm teşkilat olarak var gücümüzle adayımızın yanında ve arkasındayız. İyi belediyecilik sürecini göstermeye çalışacağız ve halkımızı iyi belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

“Atasehir’i daha yaşanılır bir yer haline getireceğiz” diyen Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun da yaptığı değerlendirmede; “Bu ilçenin kalkınması için tüm alımların alımında öncelik Ataşehir olacak” dedi. 30 yıldır Ataşehir’de yaşayan birisi olduğunu ifade eden Coşkun; “İçerenköy’de, Barbaros Mahallesi’nde yaşadım, yaşamaya devam ediyorum. Benim çocuklarım burada büyüyor, burada okula gidiyor. Bu şehrin her bir köşesinde esnafıyla halkıyla sürekli beraberim. Dolayısıyla bu kentin sorunlarını ve çözüm yollarını da iyi biliyorum. Herkesle temasa geçeceğiz. Tüm mahallelerde sokak sokak her kapıyı çalıp ülke ve Ataşehir gerçeklerini milletimize anlatacağız” dedi.

“Kurucuları arasında yer aldığım İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Ataşehir’i bize, bizi de Ataşehir’e emanet etti” diye devam eden Coşkun, şunları kaydetti: “Parti teşkilatımın her kademesinde görev alan birisiyim. Şimdi bize düşen görev bu şehri daha iyi yönetilen bir yer haline getirmek. Bunun için de 31 Mart seçimlerini kazanmaya odaklandık. Tüm ekibimizle birlikte plan ve projelerimizi hazırladık önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir lansman ile bunları kamuoyuna detaylıca anlatacağız. Projelerimiz arasında ulaşımdan eğitime, sağlık alanından kültür, sanat, trafik, spor, çevre, imar ve sokak hayvanlarına kadar hayatın her alanına yönelik planlamalar yer alıyor. Ataşehir’i sokakları ve kaldırımları ile nefes alan bir şehir haline getirmekte kararlıyız. 17 mahallesinde 425 bin Ataşehirli’nin eşit hizmet aldığı ortak bir yönetim anlayışı modelini Türkiye’ye örnek sergileyeceğiz. Ataşehir’i ismine yakışın bir yaşam kenti yapacağız.”

Sözlerini 10 Kasım anması ile tamamlayan Ali Coşkun, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışını dolu dolu gözlerle ifade etmeye çalıştı. Coşkun, “O büyük bir komutan, lider ve tarihe geçmiş büyük bir devlet adamı. Her şeyimizi ama her şeyimizi O’na borçluyuz. Bu şehre adını veren büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.