Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Şile Dernekler Federasyonu Gücüne Güç Katıyor..

Şile ve Ağva Civar Köyleri Derneği ŞADER öncülüğünde kurulan ve Kurucu Başkan Süleyman Hilmi Eren yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Şile Dernekler Federasyonu, gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulla gücüne güç kattı. Dernek merkezinde yapılan genel kurula Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Eski Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar ve dernek başkanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığına Ali Turan, Divan Katipliklerine de Fahrettin Sağlam ve Serkan Uzunoğlu seçildi. Mevcut Başkan Süleyman Hilmi Eren ve yenilenen yönetiminin güven tazelediği kongrede yapılan tüzük değişikliği ile 15 asil, 15 yedek olan yönetici sayısı da 25 asil, 25 yedek olmak üzere artırıldı.

Federasyon Başkanı Süleyman Hilmi Eren konuşmasında birlikte yola çıktıkları arkadaşlarını sayarak şunları kaydetti: “Şile Ağva ve Civar Köyleri Derneği, Kurna Köyü Derneği, Bozgoca, Teke, Akçakese, Oruçoğlu, Bucaklı Köy Dernekleri olarak bir araya gelip federasyonumuzu kurduk ve hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Şu an 19 derneğe çıktık. Şile köylerinde yaklaşık 33 dernek var. Onlarla da biraraya gelmek için çalışmalarımız devam ediyor. İlave ettiğimiz dernekler ise Gökmaslı, Şuayipli, İmrenli, Kurfallı, Geredeli, Sofular, Karakiraz, Sahilköy, Hacı Köy, Kabakoz, Kumbaba ve Meşrutiyet. Aramıza katılan yeni derneklerdeki arkadaşlarımızdan yönetime aldık. Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız inşallah” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da yaptığı konuşmada; “Şile’nin gelişmesi ve bir vizyon ortaya koyulabilmesi için inşallah güzel şeylerin altına imza atılacak. Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz bizim için önemli. İnanıyorum ki bu anlamda faydalı ve katma değerli işlere imza atarsınız. Süleyman kardeşimiz bize gelip dernekleri birleştirmek istediğini söylediğinde biz de buna olumlu baktık ve memnuniyetle karşıladık. Çünkü bir çatı altında birleşmek önemli, ayrıştığınız zaman gücünüzü de dağıtıyorsunuz. Biz de bu mekan konusunda üzerimize düşeni yaptık. Burada tüm derneklerin kongrelerini yapabilmeleri, toplanabilmeleri, istişare edebilmeleri adına böyle bir çatı oluşturuldu. Umarım faydalı olur. Diğer dernekler de kongrelerini yaptıklarında bu çatı altında toplanabilecekler. Şile’nin bütününü koruyabilmek ve iyi yönetebilmek önemlidir. Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.