Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Ümraniyeli gençler 7 bin liralarına kavuştu

Ümraniye Belediyesi'nden 2 bin 997 üniversiteli gence 7 bin TL'lik eğitim desteği.

Ümraniye Belediyesi, üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgâhı Ümraniye’de bulunan öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği sağladı. 1 Aralık’a kadar belediyenin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapanlardan incelemeler sonucu 2 bin 997 öğrenci 7 bin liralık eğitim desteği almaya hak kazandı.

Devlet üniversitelerine ve vakıf üniversitelerini yüzde 100 burslu kazanmış lisans programlarında örgün öğretime yerleşen ve ikametgahı Ümraniye’de bulunan öğrenciler eğitim desteğinden yararlandı.

“Sözünü verdiğimiz gibi 7 bin lira hesaplarınıza yatırıldı”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, eğitim desteği ile ilgili “Ümraniye Belediyesi olarak bu yıl ilk kez üniversiteli olan siz değerli kardeşlerimiz için 7 bin lira tutarında bir eğitim desteğinde bulunduk. Sözünü verdiğimiz 7 bin lira hesaplarınıza yatırıldı. Paranızı sağlıkla, güle güle harcayın. Derslerinizde başarılar diliyor ve belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Hepinizi sevgiyle, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.