Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Başkan Yıldırım, iftar sofralarında Ramazan bereketini paylaşıyor..

Ramazanı dolu dolu geçiren Başkan Yıldırım, gündüzleri esnaf ziyaretleri yapıp, akşamları da düzenlenen iftar programlarında binlerce kişiyle aynı sofrayı paylaşıyor. Başkan Yıldırım, iftar öncesinde Ümraniye Nikah Sarayı’nda belediyenin ev sahipliğinde Çankırı- Bolu-Ankara-Karabük Dernekleri tarafından düzenlenen programa uğrayıp, tek tek masaları dolaşıp sohbet etti. Yıldırım, ardından Asmina Davet ve Balo Salonu’nda Atatürk Mahalle sakinlerinin iftar programına katıldı. 1.500 kişinin katıldığı programda dualar okunup, iftar yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Gecemiz mübarek olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi. Deprem bölgesinde yapılan hizmetlere de değinen Başkan Yıldırım, “Depremde, çok güzel başarılar gösterdiniz. Hepinizle birlikte topyekün 750 bin Ümraniyeli ve 86 milyon Türkiyeli ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, bütün valilerimiz, kaymakamlarımız, bakanlarımız ve belediye başkanlarımız hepsi deprem yerinde 3 ay içerisinde iyi işler başardı. Deprem yerinde de çok ciddi masraflar var. 120 milyar dolar para harcanacak ki, 11 vilayet, 61 ilçe ve 11 bin köy ayağa kalksın. 200 bin konut yapımı devam ediyor ve bu sene içerisinde tamamlanacak. 100 bin konutun da temeli atıldı. Orada 850 bin konutu 5 sene içerisinde yapmış olacağız” dedi.

İstanbul’da deprem beklendiğini hatırlatan Yıldırım, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 650 bin konutluk seferberlik için “Yarısı Sizden, Yarısı Bizden Kampanyası” için 2024’ten 2026’ya kadar geçerli olmak kaydıyla sırf İstanbul için 486 milyar lira bütçe ayrıldı. Lütfen sizlerden de ricam eskiden yapılmış, ruhsatı alınmış binaların yenilenmesi için bu kampanyaya başvurun” dedi.

31 Mart seçimlerine de değinen Başkan Yıldırım, “Ümraniye’mizde her şeye rağmen 271 eser yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem bunu 400 esere çıkarmayı istiyoruz. Sizlerden, komşularımdan ricam Atatürk Mahallesi’nde doğan bir kardeşiniz, bir abiniz olarak sizlerden seçimde destek bekliyorum. İstanbul’u da unutmayın. İstanbul, önemli. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.