Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’ün Başarılı Kızı Hazal Durak Türkiye’nin Gururu Oluyor..

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün henüz 15 yaşındaki başarılı voleybol oyuncusu Hazal Durak, Türk milli takımında harikalar yaratıyor. Geçtiğimiz ay Karabük’te yapılan ve Türkiye’nin ikinci olduğu Avrupa Şampiyonası’nda Fransa’ya karşı sade 1 sette 8 sayı alan Hazal, adeta rakiplerin korkulu rüyası oldu ve genç yaşında devlet sporcusu olmaya hak kazandı.

İşitme Engelliler kadınlar voleybol kategorisinde katkı sunduğu 6 oyuncusuyla Türk milli takımının adeta bel kemiğini oluşturan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, ülkece gurur duyduğumuz yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor. Kulübün en genç oyuncularından henüz 15 yaşındaki Hazal Kaya, geçtiğimiz ay Karabük’te yapılan Avrupa Şampiyonası’nda görev aldığı Türk mille takım formasıyla harikalar yarattı. Türkiye’nin ikinci olduğu karşılaşmalarda Fransa’ya karşı sadece 1 sette 8 sayı kazanan Hazal, üstün performansı ile devlet sporcusu olmaya hak kazanarak gelecek kariyerinde önemli bir kapı araladı.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Hazal’ın başarılı yükselişi ile hepimizin gurur kaynağı olduğunu ifade ederek; “Kulübümüzün her sporcusu çok özel ve çok kıymetli. Bir genç yetişsin ülke gelişsin, sözü adeta Hazal kızımız için söylenmiş. Hazal, gelecek vadeden başarılı bir Türk kızı ve hepimiz onunla gurur duyuyoruz. Bu sene kuruluşunun 10. yılını kutlayan Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü, yurt içi ve yurt dışı başarılarının yanı sıra milli takıma desteği ile Türk sporuna katkılarını sürdürecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rrqrss 9 ay önce

QyyRareqeqaqse