Öne Çıkanlar Beykozlu Ordulularda bayrak değişimi sinüsiltihaplanması yeniden refah çekmeköy çekmeköy hasan can

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Erdem Koleji’nde satranç turnuvası heyecanı!..


Dünyanın en gelişmiş zeka, taktik ve strateji oyunu olan satranç severler hafta sonu Erdem Koleji’nde düzenlenen turnuvada buluştu. Erdem Koleji Çekmeköy kampüsünde düzenlenen heyecan verici turnuvada, öğrenciler 1-2. sınıflar, 3-4. sınıflar ve 5-8. sınıflar olmak üzere üç farklı kategoride rekabet ettiler. Her kategoride ilk üç bireysel sporcuya ve ilk üç takıma kupa ve madalyalar verildi.

Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle gerçekleşti. Turnuvada Çekmeköy’ün devlet ve özel okulları bireyselde ve takım halendi çeşitli dereceler elde etti. Bir çok kategoride önemli dereceler elde eden Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu dikkat çeken başarılara imza attı.

Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinden satranç hocası ve hakemi Ali Aksoy da dereceye giren öğrencilere kupalarını ve madalyalarını takdim etti. Kupa ve madalya takdim töreninde Erdem Koleji yöneticileri, “Turnuvaya katılan tüm okullara ve öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.