Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Sinem Dedetaş; “Üsküdar için tam yol ileri..”

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş, saha çalışmalarını her geçen gün daha yoğun performansta sürdürüyor. Ekibiyle birlikte ilçeyi adım adım gezen Dedetaş, gittiği her yerde büyük ilgi ve destek görüyor. Güven veren projeleri ile Üsküdar’ı geleceğine umut olan Dedetaş, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla, halkımızın refah ve mutluluğu için hazırlanan "Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi"ni imzalayarak, adil, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışını benimsediğimizi taahhüt ediyorum. Herkes için eşit hizmet sağlamak adına çalışacak ve kamu bütçesini vatandaşın istek ve ihtiyaçları için en etkin şekilde kullanacağız” dedi.

Eğitim, sağlık, ulaşım, kentleşme, çevre ve doğa, turizm gibi konuların başı çektiği projelerini anlatan Dedetaş, şunları kaydetti: “Üsküdar’ımızda sosyal destekleri artıracak, hibe ve teşvik ile gençlerimizin yanında olacağız. En değerli varlıklarımız çocuklarımız için projelerimiz var. Yuvamız Üsküdar konsepti ile Üsküdarlı çocuklarımızı kreşlerimizde eğitim alma imkanı ile buluşturacağız. Çocuk Aktivite Merkezleri ile çocuklarımızın sosyalleşebileceği, motor becerilerini geliştirecek oyunlar oynayabilecekleri merkezler açacağız. Oyun Otobüsü ile her mahallede çocuklar ve aileleri için sosyal etkileşimi canlandıracak atölye hizmeti sunacağız.

Adaletli, katılımcı, şeffaf ve kaynakları israf etmeyen yerel yönetim için projelerimiz var. Belediye hizmet noktaları ile belediyemize ulaşılabilirliği artıracağız. İşe alım süreçlerinde fırsat eşitliği yaratacağız. Üsküdar’ın her bir mahallesine getireceğimiz yepyeni çözümler ve projelerle #SinemdeDayanışmaVar diyoruz. Emeklilerimize Pazar Alışverişi Desteği. Semt Pazarı Servisleri.

Kadın, yaşlı, çocuk, genç fark etmeksizin tüm Üsküdarlıların problemlerini birlikte çözüme kavuşturacak projelerimiz ve destek paketlerimizle daha iyi bir Üsküdar için çalışıyoruz. İlköğretim Çağındaki Çocuklarımıza Okul Gıda Desteği, İlköğretim Öğrencilerine Kırtasiye ve Okul Giysisi Desteği, Okul Gıdası Desteği, Gençlere Sinema ve Etüt Merkezleri, Kadın Sağlığı Merkezleri, Emekliler Lokali, Yaşlı Bakım Merkezleri ve tüm Üsküdarlı komşularımıza yönelik projelerimizle biz hizmet etmeye hazırız.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı geliyor. İBB ile birlikte oluşturduğumuz ulaşım çözümleri ve hayatımızı kolaylaştıracak yatırımlarımızla Üsküdar’a en iyi şekilde hizmet etmek için heyecanımız yüksek. Üsküdar-Kadıköy-Maltepe-Kartal Tramvay Projesi, Harem-Salacak Nostaljik Tramvay Projesi, Prestij Cadde Projeleri.

Kirazlıtepe Deprem Duyarlı Park projemiz ile park içerisinde afet ve acil durumlarda hızlı müdahale için gerekli donanım yer alacak. Validebağ Korusu’nun korunması için ekosistem temelli bir yönetim planı ortaya koyacağız. Parkların içerisine patili dostlarımıza özel sosyalleşme ve oyun alanları ekleyeceğiz.

Üsküdarımızı çok güzel günler bekliyor. İstanbul'da büyük bir zihniyet değişimi yaşandı. Kreşler, Anne Kart, Yenidoğan Destek Paketi, İBB Kadın gibi birçok ilki hayata geçirdik. Şimdi Üsküdar'da, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte çok daha iyi işler başarmak üzere yola çıktık. Vira Bismillah!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.