Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

“Ümraniye’ye kadın eli değecek, sorunlar çözülecek.”

İYİ Parti Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Demet Alkan Tekdemir, “Güçlü kadın, güçlü toplum, mutlu yuvalar, mutlu gelecek” diyerek çıktığı hizmet yolunda projelerini açıklamaya başladı. Videolu ilk mesajında kadınları, çocukları ve aileyi öne alan Tekdemir, “Uzun yıllar hep birlikte ihmal edildiğimizi biliyorum. Bu ihmali sona erdirmek ve Ümraniye'yi daha yaşanabilir kılmak için buradayım” dedi. Tekdemir; “Özellik sevgili Ümraniyeli kız kardeşlerim, ablalarım ve değerli kadınlarımız, sizlere özel bir selam ile geldim. Kadınlarımızın hayatına dokunacağım müjdesi ile geliyorum. Çünkü biliyorum ki güçlü bir toplumun temelinde güçlü kadınlar yatar. Sizlerin desteğiyle Ümraniye'yi daha iyi bir geleceğe taşımak için buradayım” şeklinde konuştu.

Tekdemir, şunları ifade etti: “Ümraniye Belediye başkanı adayı olarak, kentimize batı ülkelerindeki yüksek standartlı projeleri getirerek katma değer üreteceğimin sözünü veriyorum. Ancak bu sözlerin en özelini, sevgili kadınlarımıza vermek istiyorum. Çalışan kadınlarımızın karşılaştığı sorunları biliyorum. Çocuklarına bakacak kimseleri olmadığı için çocuk sahibi olmakta zorlanan binlerce Ümraniyeli aile biliyorum. Belediyelerin şimdiye kadar çözüm üretmemesi, kadınlarımızın iş yaşamında zorluklar yaşamalarına neden oluyor. İşte bu noktada, sizlerin hayatını kolaylaştırmak, çocuk sahibi olmak isteyen veya işini bırakmak zorunda kalan annelere destek olmak için mahalle mahalle dolaşacak, her mahallede en az bir kreş açarak çözüm üreteceğim.

Bu kreşlerde annelerin çocuklarını takip edebileceği iletişim ve video araçları sağlayarak, çalışma hayatlarını sürdürebilmelerini sağlayacağım. Kreşlerimizde görev alacak personel, uzman eğitimcilerden oluşacak. Yabancı dil öğretmenleri, drama, resim ve spor uzmanları, hemşireler ve pedagoji eğitimli çalışanlar çocuklarımızın en iyi şekilde gelişmelerini sağlayacaklar. Ayrıca, gezici doktorlarımız kreşlerimizi düzenli olarak ziyaret ederek çocukların sağlık durumlarını takip edecekler.

Sevgili kadınlar, sizin için hayatı kolaylaştırmak, çocuk sahibi olmak isteyenlerin önündeki engelleri kaldırmak için burdayım. İleri batı ülkelerinde uygulanan bu modeli Ümraniye'ye getireceğim. Sizlerden aldığım duyarlılık ve destekle, birlikte Ümraniye'yi yönetmek için burdayım. İnanıyorum ki, kadınlarımızın desteğiyle Ümraniye daha güzel bir yarına kavuşacak. Hep birlikte daha güzel günler için yola çıkıyoruz, Hepinizi sevgi ve saygı ile gönülden selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.