Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

ATAUZDER Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Cumhurbaşkanı'na Çağrıda Bulundu

3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununun 5'inci maddesinde  "Uzman Erbaşların 14/07/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 92'nci maddesi hükmünden yararlanabilmeleri için en az 7 hizmet yılını tamamlamış olmaları gerekir "denilmiştir. Özetle Türk Silahlı Kuvvetlerinde 29/01/2016 tarihinden önce en az 2 yıl, yine aynı tarihten sonra en az 7 yıl hizmet süresini dolduran kendi isteği ile yada sağlık niteliklerini kaybederek görevinden ayrılan Uzman Çavuşlar, girecekleri sınıfın niteliklerini taşımak kaydı ile ayrıca boş kadro olması durumunda Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Memur olarak atanabilmektedirler.


Kahramanlar maalesef ellerinde Kazanılmış Haklarına dair kanun maddesi ile kurum kurum gezerek atanabilecekleri boş Memur Kadrosu aramaktadırlar. Binlerce Eski Uzman Çavuş atanabilecekleri boş Memur Kadrosu bulamadıkları için atanamayarak mağdur olmakta yaşanan olumsuzluk karşısında maddi ve manevi çöküntüye uğrayarak aile birliklerinin dağılmasına, ruhsal ve psikolojik sorunlar yaşamalarına sebep olmaktadır.
Vatan için Canlarını ortaya koyarak görev yapmış Asrın Yiğitleri, yurtiçinde terörün kökünü kazıyanlar, sınırdışı harekâtlarda en önde olanlar, bir gece ansızın geliriz denildiğinde terör mevzilerini yok edenler, menzil olarak Kızıl Elmayı gösterenler Devletimizden Bayram öncesi ATAMA MÜJDESİ beklemekteler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.