Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Yılmaz; “Sıra Bay Bay Battal demeye geldi!..”

Aynı zamanda Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Başkanı da olan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz, yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelerek seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. “Ataşehir aklanacak” diyen Yılmaz, genel seçimlerden sonra halkın bu sefer de mevcut belediye başkanı Battal İlgezdi’ye ‘Bay Bay Battal’ diyeceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Yılmaz, “Ataşehir’de kaybolan yılların telafisi için verin bana yetkiyi çok büyük bir oy farkı ile bu şehri kazanıp hizmet nasıl yapılırmış bütün Türkiye’ye göstereyim” dedi.

Gazetecilere yönelik vaatlerde de bulunan Yılmaz, Ataşehir’de belediyeyi kazandıklarında 1 Nisan günü ilk olarak yerel basın mensuplarıyla birlikte görevi devir teslim alacaklarını ve kahve içeceklerini kaydetti. Gazetecilerin sosyal güvenlik haklarını güvence altına almayı ve emeklilik haklarını kazandırmayı taahhüt eden Yılmaz, kendi dönemlerinde yerel medyanın da aklanarak güçleneceğini kaydetti. Yılmaz, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını egemen kılacaklarını ifade ederek; Ataşehir’in artık rüşvet ve yolsuzluk haberleri ile anılmayacağını ve finansal işlemlerin kamuya açık şekilde yönetileceğini söyledi.

Toplumsal birlik ve dayanışma vurgusu yapan Yılmaz; “Herkesi bağrımıza basacağız, kapımız herkese açık olacak” dedi. 17 olan mahalle sayısını 22’ye çıkaracaklarını açıklayan Yılmaz; “Ataşehir’in her mahallesini ilmek ilmek hizmetle dokuyacağız ve bu işi profesyonel bir ekiple gerçekleştireceğiz. İnsana hizmet anlayışı ile kentin her bir sorununa çözüm bulacağız. Ataşehir’in potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız. Halkın sorunlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Ataşehir bunca zaman çok şey kaybetti, her alanda çok geri gitti. Kaybedilen zamanı tez vakitte telafi etmek için gece gündüz durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.