Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı Yücel Yalçınkaya'dan Yankı Uyandıracak Açıklama

Büyük yankı uyandıracak açıklamalarda bulunan AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, piyasaya sızdırılan temayül ve bazı anket sonuçlarının manipülasyon ve algı operasyonları olduğunu, birilerinin güçlü gösterilmeye çalışıldığını ve kendisi gibi halkın içinden gelen adaylarla parti üst düzey yönetim arasında duvarlar örülerek engellemeler yapılmaya çalışıldığını kaydetti. Yalçınkaya; “Her türlü manipülasyon ve algı oyunlarına rağmen halkın gönlünde bizim gibi sokaktan gelen adaylar var” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz” mesajına vurgu yapan Yalçınkaya; “Biz, yük olan değil yük alan olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Yücel Yalçınkaya, ses getirecek önemli açıklamalarda bulundu. “Temayül ve çeşitli anket sonuçlarına yönelik büyük bir manipülasyon ve yalan-yanlış bilgi kirliliği yaratılıyor” diyen Yalçınkaya; “Çeşitli algı operasyonları ile teşkilat mensuplarımızın ve sokaktaki vatandaşımızın kafası karıştırılmak isteniliyor. Kendilerini güçlü göstermeye çalışanlara sesleniyorum; önemli olan halkın gözünde ve gönlünde birinci olmak. Bu toplum hepimizin ne yapıp, yapmadığını görüyor, izliyor ve de çok iyi biliyor. AK Parti’mizin kurulduğu 2002’den bugüne; teşkilatların içinde, parti ve meclis yönetimlerinde bulunmuş birisi olarak halkımız da bizi iyi tanır ve iyi bilir. 30 yıldır sahada ve sokakta her daim milletle beraber olan bizim gibi adaylar milli düşünce ve fikirleri ile ön planda olmaya devam edecek” dedi.

“Çekmeköy’de en yüksek oyu alabilecek aday da, en güçlü aday da bizim gibi her zaman halkla iç içe olan isimlerdir” diyen Yalçınkaya, şunları kaydetti: “Boşuna kendinizi kandırmayın sokakta milletimizle beraber olan adaydır güçlü olan. Bizler sahalardan, STK’lardan, işdünyasından, teşkilatlardan ve de toplumun tam merkezi halkın içinden geliyoruz. ‘Farklılıklarımız en büyük zenginliğimizdir’ diyerek her kesimden, her görüşten, her düşünceden herkesle her zaman biraradayız. Partimizin üst düzey yetkilileri ile aramızda duvarlar örmek suretiyle engellemeler yapmaya çalışıyorsunuz, yapmayın. Dayatmalarınızdan vazgeçin. Çünkü tabanın istediği adaylar bizleriz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın AK Parti’nin aday profili üzerinden teşkilatlara gönderdiği; “Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz. Partinin oyunu artırmayacaksa, faydadan çok zarar getirecekse, dedikodulara konu olacaksa, bunlarla bizim işimiz olmaz” mesajına özel vurgu yapan Yalçınkaya; “Biz Çekmeköy için iddiamızı da hedefimizi de ilk günden ortaya koyduk ve yüzde 60’la bu şehri Sayın Cumhurbaşkanımıza daha güçlü şekilde hediye edeceğimizi ilan ettik. Bu hedefimizi açıklarken de Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri’nin emaneti İstanbul’un yeniden kazanılmasına en büyük katkıyı Çekmeköy’den sunacağımızın sözünü verdik. Biz, yük olan değil yük alan olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.