Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Sevgi seli her geçen gün daha da büyüyor!..

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş ve ekibinin herkesi kucaklayan saha çalışmaları gece-gündüz demeden devam ediyor. 7’den 70’e her görüşten ve her kesimden büyük ilgi, destek ve teveccüh gören CHP Adayı Dedetaş’a yönelik sevgi seli her geçen gün daha da büyüyor. Gittiği her yerde coşku ve heyecanla karşılanan Dedetaş, “Daha güzel, daha huzurlu ve daha mutlu bir Üsküdar’ı hep birlikte var edeceğiz. Üsküdar’a değer katacak projelerimiz ve her yaştan Üsküdarlıya nefes aldıracak çözümlerimizle güzel bir gelecek bizleri bekliyor” diyor.

“Üsküdar’ın yıllardır çözülmeyen sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyorum” diyen CHP Adayı Dedetaş, şunları kaydediyor; “Üsküdar’a hak ettiği hizmeti sunmak için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.Çünkü Sinemde Üsküdar Var!7'den 70'e Üsküdarlı komşularımız için çalışacak, Üsküdar’ın değerine değer katacağız.Vatandaşı maddi manevi yormayacak ve mağdur etmeyecek kentsel dönüşüm politikalarımızla Üsküdar’da değişim için tam yol ileri diyeceğiz.

Üsküdar’da her mahallemizin sorunları çözecek planlarımız hazır. Üsküdar’ın geleceğinde yüzler gülecek.Esnafımızın, vatandaşımızın istek ve talepleriyle doğrudan buluşacağız. Gözümüzü, kulağımızı sokaktan ayırmayacağız.Genç, yaşlı herkesin yüzünün güleceği Üsküdar’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Halkımızla her zaman birlikte ve yan yana olacağız.

Üsküdarlı tüm vatandaşlarımızın görüşlerinin değer gördüğü, sosyal belediyecilik anlayışı ile birlik içinde olacağımız, kapsayıcı bir yönetim için geliyoruz.El birliği ile mahallelerimizin ihtiyaçları için çalışmaya devam edeceğiz.Her mahallenin farklı ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz.Daha yaşanabilir ve güçlü bir Üsküdar için dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz.El ele, göz göze Üsküdar’ı birlikte güzelleştireceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.