Öne Çıkanlar birlik grup coşkun oto okul çekmeköy ulus pazarı Çekmeköy Erdem İnşaa

Bu haber kez okundu.

Orhan Çerkez Göreve Başladı

Çekmeköy’de yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez’le değişim süreci resmen başladı. 31 Mart akşamı seçilmesinin ardından ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Çerkez, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, meclis üyeleri ve partililerle birlikte daha sonra belediye binasına geçerek eski başkan Ahmet Poyraz’dan görevi devir-teslim aldı. Daha sonra belediye binasını gezerek tüm personele çiçek dağıtan Başkan Çerkez, “Herkes rahat olsun. İşinin ehli, liyakat sahibi herkesle millete hizmet yolunda beraber yürüyeceğiz. Kimsenin işiyle aşıyla oynamayacağız” mesajı verdi. 

Yeni başkan Orhan Çerkez, kendisini tebrik etmek ve destek olmak için belediye önünde buluşan benlerce vatandaşa hitap ederek, eski Sultançiftliği Belediye Başkanı Rahmetli Sırrı Çelik’in bıraktığı yerden sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışını devam ettireceklerini kaydetti. Kuruluşundan bugüne Çekmeköy’e hizmeti geçen herkese teşekkür eden Başkan Çerkez, “Biz daha iyisini yapmak için sizlerle birlikte gece-gündüz demeden çalışacağız. Hizmet yarışı bayrağını daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Çekmeköy’e hizmette tam yol ileri” dedi.

Çekmeköy’de geleceğin hayallerini gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Çerkez, Çekmeköy’ü huzurun ve sevginin şehri yapacaklarını söyledi. “Herkesin belediye başkanıyım. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim” diyen Çerkez, “Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Herkese eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz. Bu şehre hizmet sözümüz var. Gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, ev hanımlarımıza velhasıl herkese hizmet için bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Yeni Çekmeköy’e hep birlikte oluşturacağız ve hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.