Öne Çıkanlar seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt yabancı uyruklu çocuklar çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin Yeni Birimleri Hizmete Açıldı

Çekmeköy Belediyesi desteği ile Devlet Hastanesi’nde hizmete alınan Endroüroloji ve Taş Kırma Merkezi törenle hizmete girdi. Merkezin açılışı Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu, İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Alpaslan Tanoğlu ve hastane doktorlarının katılımı ile gerçekleşti. Kaymakam Çelik ve Başkan Poyraz yeni merkezi gezerek Başhekim Tanoğlu’ndan vatandaşlara sunulacak hizmetler konusunda bilgi aldı.

Başkan Poyraz daha sonra Kaymakam Çelik ile birlikte, Çekmeköy Belediyesi tarafından hastanede yapımı tamamlanan 341 araç kapasiteli otoparkta asfaltı ve çizim çalışmalarını yerinde inceledi. Merkezin açılışında konuşmalarını yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Zaman zaman hastanemizde gerekli yatırımları yapıyoruz. İstiyoruz ki tam kapasiteli, milletimize hizmet edecek, dua alacak noktaya gelsin. İnşallah bunu da sizin bu adımlarınız ile beraber hastanemizde başarmış oluruz. Bu hastanede emeğim çok. Yapılışında, projesinde… Neticede böyle güzel bir sağlık kuruluşunu Çekmeköy’e kazandırmaya bizlerde hasbelkader vesile olduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAHA 8 ay önce

Kıymetli Belediye Başkanımızın hastaneye çok emeği var.