Bu nedir arkadaşlar. Televizyon kanallarına baktığında resmi tatil olan sözde 1 Mayıs işçi Bayramı çile bayramı oldu.

Polise bakıyorsunuz elinde gaz bombası bir o tarafa bir bu tarafa, diğer tarafa bakıyorsun elinde sapan, taş, Molotof, bomba ve her tarafı yakıp yıkan sözde işçiler.

Polisin orantısız gücüne ben her zaman karşıyım. Ama lakin bu tarz olayların karşısında poliste gül dağıtacak hali yok.

TAKSİM’E ÇIKMASAN NE OLUR SÖZDE SENDİKACILAR

Taksim’de Taksim. Kaç gündür devlet diyor ki Taksim yasak. Birileri ille de oraya çıkacağız diyor. Ya kardeşim çıksan ne olur çıkmasan ne olur. Sana gösterilen alanlarda git gerçekten tornada çalışan Mustafa, tekstilde çalışan Ayşe, cam fabrikasında çalışan gerçek işçi Murat’ı al git gönlünce eğlen o meydanlarda.

Derdiniz nede bu milleti geriyorsunuz. Esnafın camları kırılıyor, gerçekten bu işe inanmış elinde bir Türk bayrağı ile sokağa çıkmış gerçek işçiler diğerlerin kurbanı oluyor gaz ve cop yiyor. Bu mu şimdi işçi bayramı. Ne olur Taksim’e çıkmadan gösterilen alanda davullu zurnalı, kemençeli, tulumlu güzel bir kutlama olsa çok mu zordu.

KAMERA ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPANLARA BİR ŞEY OLMUYOR

Kaç gündür Taksim’e çıkacağız diyerek sözde sendika temsilcileri kamera karşısında açıklama yapar iken gariban işçiler su altında, gaz altında ve göz altında çile çekiyorlar. Bu beyefendiler ne yapıyor yine boş boş konuşuyor. Sizin nerede kaldı o gariban işçinin zarara uğramasını engelleme gücünüz.

Her yıl böyle. Tamam bunu uzatmanın ne anlamı. Bu yılda söz dinleyin gidin gösterilen alanlarda gerçek bayramı kutlayın. 2015 İşçi bayramında da aynı şey olacak. Değişen bir şey yok. Birileri yine bu milletin can damarıyla oynamaya devam ediyor.

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TAKSİM BAYRAMI OLSUN OZAMAN

Bütün ülkelerde özellikle Avrupa’da çok güzel bir şekilde kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı Tükiye’de ne yazık ki herkes için işkence bayramı oldu. Daha da açık ve anlam kazanan cümle kurmamız gerekirse Taksim bayramı. Yani acaba bu yıl Taksim’e çıkacağız mı bayramı olma yolunda da ilerliyor.

Sonuç malum yine sokak kargaşaları, kavgalar, polis gaz atar, diğerleri taş, Molotof, el bombası esnaf ise kepenk kapatır. Bu böyle gitmez ve acil çözüm gereken bir durum bence. Duyarlı olmak lazım. Kimsenin haddine değil. Gariban gerçek işçi ile devletin polisini bir biri ile çatıştırmak. Kim yapıyorsa cezasını çekmesi lazım.

ELİNDE SAPAN, YÜZLERİ KAPALI TAŞ VE MOLOTOFLU İŞÇİ OLUR MU?

Kameralarda görüyoruz. Bu bir gerçek neden birileri ya kardeşim böyle iş mi olur. Ey sendika yetkilileri gelin bakalım buraya bu işi çözelim. Bu örgüt gibi adamlar nerenin işçisi. Hangi fabrikada çalışıyor. Hangi sendika üyesi diyen yok.

Sağ duyulu gerçek emekçi kardeşlerimin, işçilerimizin 1 Mayıs İşçiler Bayramını Kutluyorum. Ama işi farklı yöne çeken bu özel günlerden yararlanan sözde simsarlara ise “Yaşamasın 1 Mayıs İşçi bayramı kutlu olmasın” diyorum…

 

cialis dosage when to take cialis dosing instructions
kamagra prix kamagra wikipedia
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
questions about abortion abortion at 12 weeks
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
flagyl vademecum flagyl 500 mg
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.