Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

CHP Aykut Erdoğdu krizi Çekmeköy’den Ümraniye’ye geçti..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin günlerdir merakla beklenin İstanbul’un eksik kalan ilçe belediye başkan adayları dünkü merkez karar yürütme kurulu ve ardından parti meclisindi onaylandı. Önceki gün Çekmeköy’de adı geçtiği için krize neden olan eski vekil Aykut Erdoğdu’nun dün de Ümraniye’ye belediye başkan adayı olarak atanması tepkilerin adresini değiştirdi. Bütün gece adeta ayakta olan CHP Ümraniye İlçe Örgütü’nün tepkileri ve karşı duruşu fayda etmedi, Aykut Erdoğdu ismi gece saatlerinde parti meclisinde onaylanarak adaylığı kesinleşti. Bugün de aldığımız bilgilere göre öğlen saatlerinde bir kısım meclis üyesi aday adayı istifa ederek başvurularını geri çekecek. İlçe yönetiminin ve ilçe başkanı Hakan Kızılelma’nın nasıl bir tavır sergileyeceğini kamuoyu merakla bekliyor.

Öte yandan sosyal medya hesabından “Ümraniye” başlıklı bir mesaj yayımlayan Aykut Erdoğdu, “Parti Meclisimiz tarafından CHP olarak hiç kazanamadığımız Ümraniye ilçemize belediye başkanı adayı gösterildim. Bu onurlu görevi bana layık gören Parti Meclisimize teşekkür ediyorum. Ümraniye Belediyesini kazanıp 5 yıl içinde Ümraniye’yi İstanbul’un en güzel en huzurlu en yaşanabilir ilçelerinden biri yaptıktan sonra görevi genç kardeşlerimize bırakmak üzere adaylık teklifini kabul ettim” dedi. Mesajının sonuna ise not iliştiren Erdoğdu; “Bu gönderinin altında bir dolu olumsuz yorum veya hakaret görebilirsiniz. Ülkemizin çok ağır ekonomik ve siyasi krizden geçtiğini birçok yurttaşımızın psikolojisinin bozulduğunu unutmayın. Görevlendirilmiş trollere hak ettikleri kadar değer verin. Gerçek hayat sokakta bizi bekliyor. Biz yolumuza bakalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.