Öne Çıkanlar çekmeköy açılış Uzman Onbaşı Emre Baysal intihar Sancaktepe

Bu haber kez okundu.

Şabri Şenel'den Gazetemize ziyaret
Adaylığının açıklandığı günden bu güne aktif sosyal çalışmalarıyla gündeme gelen MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel "Ümraniye içi boş gösterişli bir yönetim anlayışı ile yönetiliyor" diyerek projeleri hakkında bilgi verdi. 

HASAN CAN SEÇİMLERİ KAYIP ETTİĞİNDE BULANA AŞK OLSUN 

Ben açık konuşuyorum. Sayın Hasan Can seçimleri kaybettiği gün ortalardan kayıp olur ve bir daha görünmez. Bizim sevdamız işte bu yıllarca ego yapmadan halkımızla bir olduk diyen MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel Ümraniye belediye başkanı Hasan Can'a ince göndermede bulundu. 

Sabri Şenel"Bizim Ümraniye'ye sevdamız var. Ümraniye için hizmet hayalimiz ve sevgimiz var. Bu işler zengin iş adamı Ahmet beye farklı, gecekonduda oturan garip Mustafa beye farklı imar vererek olmaz. Ümraniye'yi inşallah bu dönem kazanacağız. Ergenekon, yok gecekonduda bombaların yakalandığı ve bazı olaylarla ismi karalanmış bir ilçeyi yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi. 

BİZ PROJELERİMİZ İLE KONUŞACAĞIZ

MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel "Biz inandık ve inşallah bu zafer inananların olacak" diyerek sözlerini sürdürdü. 

Şenel" Bir kaç gündür gelen dost mesajlarını ve yapmış olduğumuz toplantılarımızda katılımcı vatandaşlarımızın sorunlarını masaya yatırıyorum. Çünkü vatandaşını dinlemeyen yönetim bir gün yönetilmeye mahkum olacak sözünü çok iyi biliyorum. Gerçekten çok kıymetli vatandaşlarımızın bir sürü sorunu var. Çözen anlayış yok maalesef. Millet arayış içerisinde ve bize güvenleri tam. İnşallah bizim anlayışımızda ulaşılmaz olmayacağız. Projelerimiz hazır ve işinde uzman bir kadro ile geliyoruz" dedi. 

BAŞKANA ULAŞMAK İÇİN "GÜVENLİK, SEKRETER, DANIŞMAN, ASİSTAN VB"

Sabri Şenel "Bu ne arkadaşlar bu kadar olmaz. Bir dernek başkanımız anlatıyor. Mahalle muhtarımız ve vatandaşlar anlatıyor. Bizlerde iyi görüyoruz. Bu gün Ümraniye belediye başkanı ile görüşmek istersen güvenlik, sekreter, özel kalem, danışman hepsini geçeceksin bulursan başkanla görüşeceksin. Allah nasip eder kazandığımızda ilk işimiz odamızın kapısını sökmek olacak.Bizi seçen oralara layık gören vatandaşımıza kapıları kapalı şık odalarda onları kapı önlerinde bekletmek bize yakışmaz" diyerek çok farklı ve kararlı bir yol çizdiğini gösterdi. 

ÜMRANİYE'Yİ TAYYİP ERDOĞAN YÖNETMEYECEK 

Recep Tayyip Erdoğan'ı sevdikleri için Ak Partiye oy veren vatandaşlarıma sesleniyorum diyen MHP belediye başkan adayı Sabri Şenel "Ümraniye'yi Recep Tayyip Erdoğan yönetmeyecek" diyerek oylarına talip olduğunu belirtti. 

Sabri Şenel "Herkesin gönlünde bir arslan yatar. Sever ve sayar. Saygım sonsuz. Ben inanıyorum ki. Mevcut yönetime oy veren kimse yok Ak partili kardeşlerimin seçmenleri bakımından Recep Tayyip Erdoğan sevgisine bilaen Ümraniye'de oy veriyorlar. Değerli kardeşlerime söyleyeceğim şu ki. Bu seçim adı üzerinde yerel seçim. Denenmiş bir Ümraniye belediye başkanı ve yönetimi ile karşı karşıyayız. Heyecanları bitmiş. Bizim heyecanımız ve hayallerimiz var. Ümraniye'yi seçilen bireyler yönetecek. O yüzden bu dönem Ümraniye seçmenimizin bizi en azından denemelerini istiyorum. Biz kazandığımızda hep birlikte yöneteceğiz" dedi. 

Ziyarette daha bir çok konunun konuşulduğu 2014 yerel seçimleri ile ilgili MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel önemli açıklamalarda bulundu. 

Ziyaret ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 


buy abortion pill online purchase abortion pill
buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
on line abortion pill where to buy abortion pill
why do wife cheat women that cheat with married men
cialis 2015 coupon cialis coupon free
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
bimatoprost hair bimatoprost hair
types of abortion pill how much does abortion pill cost
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.