Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

İstanbul’u koşuyorum Asya etabı Üsküdar’da 19 Mayıs coşkusuyla..

Türkiye’de yol yarışları katılımcı sayılarını artırabilmek, yol yarışları katılımcılarına alternatif yarışlar düzenlemek, koşuculara seri şeklinde yarışlar sunabilmek amacıyla, 2016 yılından itibaren düzenlenen ‘’İstanbul’u Koşuyorum’’ etkinliği bu yıl “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Koşusu” adı altında büyük bir coşkuyla organize edildi. Bayram için tasarlanan kırmızı-beyaz tişörtlerini giyen koşucular, Üsküdar sahili boyunca İstanbul manzarası eşliğinde 19 Mayıs coşkusuyla yarıştı.

İstanbul’u Koşuyorum Asya etabının startını Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Sinem Dedetaş ile birlikte İBB Başkan Danışmanı Sayın Yiğit Oğuz Duman, Spor İstanbul Genel Müdürü Sayın İ. Renay Onur ile İBB Gençlik ve Spor Müdürü Sayın İlker Öztürk verdi. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde, 5K ve 10K mesafelerinde düzenlenen, şehrin sembol noktalarındaki etaplarıyla yol yarışlarına katılan koşucu sayısını artırabilmeyi hedefleyen İstanbul’u Koşuyorum yarışlarının Asya etabına yaklaşık 3 bin 800 kişi katıldı.

Erkekler kategorisinin ödül töreninde kazananlara kupalarını ve ödüllerini veren Başkan Sayın Sinem Dedetaş konuşmasında,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özelinde yapılan İstanbul’u Koşuyorum etkinliğinin Üsküdar’da olmasından büyük bir gurur duyduklarını ifade etti. Sporun öneminden ve hayatımızda her geçen gün artarak yer alması gerektiğini belirten Dedetaş, etkinliği düzenleyen İBB Spor’a ve Spor İstanbul AŞ.’ye, tüm çalışanlarına, tüm emek verenlerine teşekkür etti. Başkanımız Sinem Dedetaş aynı zamanda tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43