Öne Çıkanlar 2019 yerel seçimleri Tuzlada Cumhuriyetin 100. Yıl Koşusu.. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi Çekmeköy Ak Parti aday adayları Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Orsiyad'tan Çekmeköy Haber ambargosu

Olumsuz yönde bir çok haberlerini yaptığımız Ordulu Sanayi İşadamları Derneği üye çalışmaları yaparak sosyal çevresini genişletmesi gerekirken işini gücünü bırakmış boş işler peşinde koşmaya devam ediyor.

Yeni çıkan gazete baskımızı Orsiyad binasına götüren dağıtım ekibiz kapıyı açan sekreter  tarafından “Çekmeköy Haber Gazetesi mi yasak alamayız diyerek” haber dağıtım arkadaşlarımızı kapı dışarı etti.

ORSİYAD KENDİNİ RTÜK’mü SANIYOR?

Sonbahar mevsimi yaşayan Ordulu Sanayi İşadamları derneğinin bu tarz tutumu ise önce bizim gazete ekibimiz tarafından şaşkınlıkla karşılaşılırken haberi duyanlar ise “ORSİYAD KENDİLERİNİ RTÜK MÜ ZANNEDİYOR” tepki gösterdiler.

Sözde toplumsal barışın ve yöresel kültürün çınar ağacı olarak kendilerini lansettiren ey Orsiyad Derneği siz bu yetkiyi kimden aldınız onu da açıklayın da herkes duysun bizde bilelim.  

YAKINDIR ORSİYAD SOKAĞA ÇIKMA YASAĞIDA KOYAR

Orsiyad Ordulu Sanayi işadamları derneği 3 kişiyle Mısır için gittikleri mitingden etkilenmiş olsalar ki bu gün bu yarın ise Sokağa Çıkma Yasağımı uygulayacaklar diye düşünmeden de edemiyoruz.

HAKKINIZDA GERÇEKLERİ YAZMAKTAN HİÇ GÜCENMEYECEĞİZ

Toplum içinde olmayan, düğünde bayramda, cenazede bir hemşerisine el uzatmayan 3-5 kişiden başka kimseyi tanımayan birilerinin boş tren vagonu olan hangi dernek ve yönetimi var ise bizde onları tanımıyoruz.

Seçim yaklaştı söz yerinde ise geldi. 

Yarın biz şuyuz biz buyuz diyerek sözde büyük tabelası olup toplumda olmayan gücünü siyasi güç olarak göstermeyen çalışan herkesin dün olduğu gibi karşısında olacağız.

Siz dernek binanıza gazetemizi almayarak büyük ayıbınızı yapıyor olabilirsiniz ama biz kapınızın önüne, binanızın girişine bırakmaktan yorulmayacağız.

Çekmeköy Haber Gazetesi

buy abortion pill go online purchase abortion pill
on line abortion pill abortion pill where to buy abortion pill
on line abortion pill website where to buy abortion pill
cytotec abortion online purchase abortion pill abortion pills online
pharmacy discount card go discount coupons for prescription medications
why do wife cheat redsoctober.com women that cheat with married men
reglan amp tracyawheeler.com reglan ampula
abortion pill cost what is abortion pill alternatives to abortion pill
what is an abortion pill albayraq-uae.com what is abortion pill
articles on abortion pill different types of abortion pill abortion price
vermox cena vermox alkohol vermox alkohol

Anahtar Kelimeler:
OrsiyadGazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.