Öne Çıkanlar Ümraniye 2019 yerel seçimleri Tuzlada Cumhuriyetin 100. Yıl Koşusu.. Çekmeköy Ak Parti aday adayları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi

Bu haber kez okundu.

Belediye başkanı Ahmet Poyraz Mazbatasını aldı

Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz 2014 yerel seçimlerinde yeniden göreve seçilmesi sonucu mazbatasını alarak görevine başladı. 

Bir seçim daha mazide kaldı. Sloganlar, seçim araçları, asılan pankartlar, kesilen pankartlar bir baktığınızda hepsi geride kaldı. Yeni umutların ve gözlerin sandıklarda gizli kaldığı 2014 yerel seçimlerinde yenide seçilen Ahmet Poyraz yeniden başkan. 

Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz , beledie başkan yardımcıları ve Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Şahmettin yönetim kurulu ile mazbata alarak mutluluk pozu verdiler..

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
adult anal sex stories adult japanese love stories
best free pharmacy discount card walgreens online promo code
cialis 2015 coupon cialis coupon free
risperdal consta risperdal forum
abortion pill facts abortion definition
clomid testosterone clomid testosterone
abortions facts definition of abortion pill

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyAhmet Poyraz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.