Şile yolunun istikametinden Ümraniye istikametine doğru olan kısım yani BJK Nevzat Demir tesislerinin yolu güzergâhında ki Şile yolu artık “ Ölüm Yolu “ olarak anılıyor.

Artık haber duymaktan ve “kaza haberi var” maillerinden inanın üzüntü duyuyorum ve çaresizlik içinde ölen vatandaşlarımız için nerede insanlık diye veryansın ediyorum.

Bir ay içerisinde ortalama 20 kaza oluyor, ölen oluyor, yaralılar hastaneye kaldırılıyor ve bir Allah kulu nedir burada ki sorun diye bir inceleme yapmıyor.

Çekmeköy-Ümraniye arasında bir sınır görüyorum ki herkesin kaderine terk ettiği bir yol haline gelmiş. 

Kimsenin umurunda değil. 

Sözde yönetenlere sorsanız hazır cevabı hemen alırsınız. Cevap nedir diye soracak olanlara ise “ Benim Sorumluluk Bölgem Değil” diyeceklerdir.

Kısa ve öz Çekmeköy Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları birbirine topu atacaktır. 

Ateş her zaman olduğu gibi yine düştüğü yeri yakarak olan yine kazalarda ölen, yaralanan, yüzlerce insanımıza ve ailesine olacaktır.

Dar şeritli yolları yılan gibi süzülen virajları birde bunun üstüne üstün orada ki çeşmeden su doldurmak için sıraya kuyruk oluşturan araçlar trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Trafik ışıklarımı koyarsınız, yolun virajlarını mı değiştirirsiniz, hız kesicimi koyarsınız ne koyarsanız koyun ama lütfen bu işi çözün.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Karayolları Müdürü,Büyükşehir Belediye Başkanı  burada ölen ve kaza yapan insanların ahını alıyorsunuz.

Yuvalar yıkılıyor, canlar yanıyor, çocuklar yetim, kadınlar dul kalıyor. 

Hükümet sizde, Devlet sizde, yetkiler kurumlar sizde artık şu işi çözün lütfen.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.