Seçim kazanı artık ısınmaktan ziyade kaynamaya başladı. Kimler nerede yer alacak, seçimleri kazanacak onu da görmek mümkün.

Meclis üye aday adayları görücüye tektek çıkarken AKP, CHP, MHP ve diğer farklı partilerde Belediye başkan aday adaylıkları halen gizemliliğini koruyor.

Özellikle Çekmeköy de gözler mevcut Belediye başkanı Ahmet Poyraz a çevrilmiş durumda. Poyraz birçok konuşmasında aday adayı olduğunu ima eden sözler etse de yeniden aday olup olmayacağını zaman içerisinde göreceğiz.

Poyraz aday olmayıp yeni bir adayın gelmesi durumunda ise Çekmeköy Belediyesinde sil baştan kadro değişikliği yapılacağı tahmin edilmekte.

Özellikle Belediye başkanı Ahmet Poyrazın Rizeli hemşerilerine yönelik Müdürlük gibi verdiği sorumluluk milliyetçiliği kaleleri ise yıkacağa benziyor 2014 seçimlerinden sonra.

MHP ve diğer partilerde daha netlik kazanmaya dursun. CHP de Hüseyin Avni Sipahi faktörü merak konusu. İlçe ve CHP tabanı bu anlamda ikiye bölünmüş durumda.

Bir taraftan Hüseyin Avni Sipahi güçlü isim aday olsun diyenler kadar diğer tarafta ise tabanın sesine kulak verilmeli lazım diyen CHP liler de var.

Öyle yada böyle iller nazarında temsil iradesi partilerde nasıl olacak hep birlikte merakla bekleyeceğiz.

Özellikle Ordu Sivas, Kars, Kastamonu, Tokat ve Erzurum gibi nüfusu ve seçmeni bakımından ilk göze çarpan iller temsil iradesinde kimler tarafından nasıl temsil edilecek oda insanların akıllarında kalan en önemli sorulardan şuan için.

Ne diyelim çok az bir zaman kaldı ortalama 1-2 aya kadar her şey netleşir.

Muammalarda ortadan kalkmış olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.