30 Mart yerel seçimlerinde MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel ve Şile MHP ilçe başkanı Hüseyin Özgür'ün başarısı konuşuluyor..

Bazı kahramanlar vardır zor şartlarda destan yazarlar bazıları yan gelip yatarlar derler ya bu 30 Mart seçimi biraz öyle oldu. 

Seçim bitti geçim başladı ama İstanbul genelinde Milliyetçi Hareket Partisinde İstanbul geneli ve özellikle Anadolu yakasında herkes bu iki ilçeyi konuşuyor. 

SABRİ ŞENEL ÜMRANİYE'DE TARİH YAZDI

Ne hayırdır kardeşim seçim bitti gündem değişti hayırdır yazacak başka bir şey bulamadınız mı diyenler için bir kez daha yazıyor ve hatırlatıyoruz.

Bir tarafta Ümraniye belediyesinin imkânları başta olmak üzere nerede boş bir pano görse oraya ve ormanın kenarında yol boyunca büyük dev panolara reklam veren Hasan Can diğer tarafta ise kendi imkânları ile kıt kanaat helal parasını partisinin yolunda hiç karşılıksız harcayan Sabri Şenel. 

İster buna azmin başarısı diyin isterseniz başka bir şey ama Sabri Şenel'i canı gönülden kutlayarak bu yazıyı ona borçlu olduğumuzu bir kez daha hatırladık.

Bir gün mahalle toplantısında "İnananların zafere ulaşması hiçte zor değildir" demişti Sabri Şenel. Çok çalıştı. Kapı kapı dolaştı. Gitmedik yer sıkmadık el ve basmadık zil bırakmadı. Ülke genelinde ulusal siyasetin rüzgârı her il ve ilçeye estiği o dönemde Sabri Şenel kendi rüzgârı ile çalışarak karşı durdu. 

MHP İSTANBUL DELEGE BİLE YAPMAMIŞTI SABRİ ŞENEL'İ

Ne yazık ki emek veren ve vermeyip beleşten geçinenler her yerde vardır. Elinde bir kara kalem ağzında sakız ile koca bir kutlu davaya yıllarca boş konuşmaktan öte bir şey koymayan bazı şahsiyetler her partide olduğu gibi MHP'de de vardır. 

Ümraniye'de hiç bir adayın bulunamadığı dönemde zor şartlarda büyük yarışa defalarca girerek hiç karşılıksız gayret veren çalışan Sabri Şenel İstanbul MHP’nin son Kongresinde delege bile yazılamamıştı.Şimdi çok merak ettiğim bir durum var ki MHP'ye en zor dönemde büyük oy artışı sağlayan gecesini gündüzüne katan 30 Mart yerel seçimlerinde büyük zafere imza atan Sabri Şenel'e bakış açısı ne oldu. Birazcıkta olsa mahcubiyetin olduğunu şimdiden görmek mümkün artık. 

ŞİLE'DE KENDİ İMKÂNLARI İLE DİK DURAN BAŞKAN 

Şile'de ise MHP ilçe başkanı Hüseyin Özgür çok konuşularak herkesin sevgisini yapmış olduğu çalışmalarla kazanmış durumda. Aktif genç ve dinamik başarılı çalışmalara imza atan ilçe başkanı Hüseyin Özgür güzel doğru bir tercih yaparak belediye başkan adayı ve arkasında bir ordu gibi çalışan ilçenin başkanı oldu. 

30 Mart seçimlerinde bazı ilçe başkanları ortalarda yok iken, sosyal medyada içi boş muhabbetler yapıyor iken halada yüzsüzlüklerini başarı öyküsü gibi görüp mazeretlerinin arkasına sığınan ilçe başkanları gibi değil seçimi küçük bir fark ile kaybetmesine rağmen burada benimde hatam var ise iki satır istifa dilekçesi yazmaktan kaçınmam diyecek kadar gönlü zengin dik başlı ve onurlu birisi Hüseyin Özgür. 

İNANMIŞ BİR İLÇE ÇALIŞMASI SERGİLEDİ

Kadın kolları başta olmak üzere Ülküocakları ve Teşkilatı ılımlı yaklaşımı ile bir hizmet yumağı haline getiren MHP Şile başkanı Hüseyin Özgür ilçede her kesimin sevgisini kazanan bir başkan olmuş bile. 

Almış olduğu akademik eğitimi ve izlemiş olduğu başarılı yol haritası ile 30 Mart'ta gece gündüz canını dişine takan ilçe başkanı Hüseyin Özgür görülüyor ki daha çok çalışmaya imza atacak. 

Bu yazıyı neden yazdın diyenler için söyleyecek sözüm. Başarı eli cebinde merdivenleri çıkarak olmuyor diyerek bu iki çalışkan başkanı örnek gösterip çalışmayanları ise vicdanları ile baş başa bırakıyorum.. 

Çekmeköy Haber 

buy abortion pill online purchase abortion pill
walgreens online coupon codes rite aid online coupons
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacin hexal 500 mg
champix pfizer champix pris
zofran zydis 4 mg zofran zydis hinta
cialis effet cialis forum
abortion pill rights low cost abortion pill
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
what is an abortion pill what is abortion pill
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.