Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Ümraniye devlet hastanesinde kantin olayında soruşturma başladı

Burası Türkiye her şey olabilir diye güzel bir tabir var ya aynen öyle bir durumdan bahsediyoruz. 


Daha öncede haberini yaptığımız Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Kantin olayı ile ilgili işletmeci Faruk Menderes İmamoğlu kantinini işletirken gizli ihale yöntemiyle Beltur'a devredilmiş olup bir kaç ay sonra ise kapı dışarı edilerek mağdur edilmişti. 


Hakkını yasal yollarla arayan kantin mağduru Faruk Menderes İmamoğlu'nun sesine Türkiye'nin yürekli Savcıları kayıtsız kalmayarak soruşturma başlatarak olayın yargı yolununda önü böylelikle açılmış oldu. 


BUNUN ADINA RESMEN "PEŞKEŞ DERLER"


"Minareyi Çalan Kılıfını da hazırlar" diye güzel bir söz vardır. Bu iş biraz farklı olsa da söylediğimiz söze göre kağıt üzerinde haklı gibi görünenler artık mahkeme yollarında yüce Adalete hesap vermek için ısınma turlarına başlayacağa benziyor. 


MEVCUT İŞLETMECİ İHALEYE DAVET EDİLMEDEN İHALE YAPILIYOR


Son zamanlarda hemen hemen bütün hastanelerin mevcut işletmecilerden habersiz yangından mal kaçırırcasına gizli kapaklı ihale edilerek Beltur tabelalarını koyarak yeni işletmecileri görmek mümkün. 


Ortalama 10 yıldır ihaleye girerek ve aylık 60.000 TL kira ödeyen Faruk Menderes İmamoğlu mevcut mekanı işletirken ihaleye davet edilmiyor. Sözde yapılan ihaleyi Beltur 41.000 TL alarak orayı işletmeye başlıyor. 


"SÖZDE YAPILAN İHALEDE KAMU AYLIK 19.000 TL ZARAR EDİYOR"


Bu ihaleyi yapanlara, elinde kalem olup yazanlara, vicdanları kömür olmuş üç kuruşun peşine düşen bazı ayakçılara buradan sormak lazım. 


Acaba sizin 60.000TL kira ödeyen kiracınız var iken. Bu kiracınız ödemeleri yaparak kirasını ödüyor ise. Siz bu mekanı mülkü 19.000TL zarar ederek  bunu 41.000 TL kiraya verir misiniz?


KİRA SÖZLEŞMESİNDE 25 MADDE YOK SAYILIYOR


Kira sözleşmesin de yer alan 25. madde sanki oraya göstermelik konmuş gibi. Hukukçulara göre sözleşmelerde her hangi bir maddeye uyulmaması suç teşkil etmekle beraber bu dende dava açılabilir olduğunun ise altını çizmekteler. 


Sözleşmeye göre 26.03.2013 ihale yapılıyor. Kira sözleşmesinin 25. maddesinde yer alan "Söz konusu taşınmaz üzerinde herhangi bir sabit tesis yapılmayacak ve toplam 200 M2 alan kantin ve bahçe olarak işletilecek” maddesi tamamen yok sayılıyor. Çünkü 200 metre kare alan yerine  300 metre karelik bir alan kullanılıyor. 


HASTANE BAHÇESİNDEKİ DİĞER KANTİN KİME ÇALIŞIYOR?


Ümraniye Eğitim ve araştırma hastanesi kantin mağduru Faruk Menderes İmamoğlu Çekmeköy Haber Gazetemize getirdiği belge ve iddia ettiği tüm veriler bomba etkisi yapacak türden. 


İmamoğlu"Günlük 5.000 TL ortalama ciro yapan sözde Beltur'a ait bu yer ihalesiz yapıldı. Beltur tabelasında sözde yazar kasaları da farklı olan bu yerden kimler nemalanıyor? Kimlerin burada çıkar ilişkileri var. Lütfen birileri çıksın kamu oyunu aydınlatsın" diyerek peşkeşin nasıl yapıldığını ise herkese duyurmuş oldu. 

KANTİN İHALE YOLSUZLUĞU ARTIK TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE 

Yapılan ihale ve çalışmalar ile ilgili tüm olumsuz süreci aydınlatmak için CHP İstanbul Milletvekili Sağlık Bakanlığına soru önergesi verdi. 


DOLANDIRICILIK, İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAKTAN SORUŞTURMA BAŞLADI


İmamoğlu"İstanbul Kuzey Anadolu Hastaneleri genel Sekreteri Dr. Şuayip Birinci, Genel Sekreter yardımcısı Dr. Mehmet Ertenü, ve Hastane yöneticisi Doç. Dr. Kamil Özdil’i “İhaleye fesat karıştırmaktan, kamuyu zarara uğratmaktan ve dolandırıcılık suçlaması ile soruşturma açılması için haklarında karar çıktı"dedi. 

walgreens online coupon codes rite aid online coupons
prescription discount cards coupon for prescription
drug prescription card coupons for prescription drugs
ciprobay ciproxin
avelox nuspojave avelox
imuran imuran alkohol
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
cialis discounts coupons printable cialis coupon
abortion pill cost alternatives to abortion pill
abortion pill quotes average cost of an abortion pill
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.