Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe kaza silah

Bu haber kez okundu.

Üsküdar'da Şehitler İçin Dualar Okundu

Üsküdarlı vatandaşlar son günlerde artan terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için bir araya geldi. Üsküdar Mihrimah Sultan Cami’nde Cuma namazı öncesi toplanan binlerce vatandaş ellerini semaya şehitler için açtı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı dua programı ve cuma namazında şehitler için hep birlikte dualar edildi.


Başkan Türkmen burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Türkmen, “Özellikle güzel bir cuma gününde bütün müminlerin cumasını tebrik ediyorum. Cenabı Allah’ın bu güzel gün dolayısıyla ülkemize, milletimize ve İslam coğrafyasına huzur, barış, esenlik getirmesini diliyorum. Bizler Üsküdarlılar olarak bu güzel Cuma gününde Üsküdar Müftülüğü ve belediyemizin organizasyonuyla birlikte vatanın savunulmasında, canını, malını, hayatını gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına bir program düzenlemek istedik. Allah ülkemizi, milletimizi, her türlü terör saldırısından, her türlü düşmanın şerrinden muhafaza eylesin. İnşallah ülkemiz birlik, beraberlik ve huzur içerisinde daha güzel günler yaşasın istiyoruz” dedi.


Asım Türkmen isimli vatandaş ise, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin bozulmayacağını düşündüğünü söyledi. Hükümetin çok güçlü olduğunu ifade eden Türkmen, “Reisi Cumhurumuz güçlü. Erdoğan olduğu sürece birlik ve beraberliğimiz bozulmaz. Bu iş Allah’ın izniyle bitecek. Allah’ım yardımcı olsun. Hepsi ana baba kuzusu. Hepsi bizler için orada. Hakikaten, televizyonu izlerken gözlerim yaşarıyor” diyerek duygularını dile getirdi.

rx coupons walgreens in store photo coupons
prescription drug discount cards viagra coupon
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
can i take lodine with ibuprofen can i take lodine with ibuprofen
kamagra super kamagrashop
concorde concordia versicherung
champix pfizer champix pris
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
kamagra bestellen kamagra 100
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
vermox tablete doziranje vermox suspenzija
feldene ampolla feldene gel
pros and cons of abortion free abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.