Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe kaza silah

Bu haber kez okundu.

Üsküdar'da 'Öğrenme Şenlikleri' başladı

Mesleki, Sosyal ve Kültürel kurslarda bir yıl boyunca eğitim alan bireylerin; el işi, nakış, şiş örücülüğü, sulu boya, takı, resim ve ahşap süsleme eserleri görücüye çıktı.

Etkinliğe, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, kurum yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Üsküdar Kaymakamı Güler, “Eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Bilginin, paylaştıkça çoğalacağına inanıyoruz. “Öğrenmenin yaşı yok” diyoruz. Burada gördüğünüz, farklı yaş ve meslek gruplarından bireylerin eserleri de bunun bir kanıtı. Halk eğitim merkezimizi, eğitimcilerimizi ve katılımcılarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Defile ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, davetliler, stantları gezerek, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

3 senedir düzenli olarak eğitimlere giden ve resim alanında kendini geliştiren stilist Yonca Yalçın; “Özellikle kadınların bu kurslara katılmasını tavsiye ediyorum. Eğitimciler, bireylerin yeteneklerini keşfetmesine yardımcı oluyor, eğitimler de bireylerin moral ve motivasyonunu en üst düzeye çıkartıyor. “ diye konuştu. 200’ün üzerinde eserin sergilendiği ücretsiz etkinlik, hafta sonuna kadar ziyaretçilerini bekliyor 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.