Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe kaza silah

Bu haber kez okundu.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeniden Atandı

Dürüst ve başarılı çalışmalarıyla eğitim camiasında saygın bir yeri olan İlyas Tekin yaptığı açıklamada, tarih ve kültür şehir olan Üsküdar'ın sorunlarını çok iyi bildiğini, eğitim kalitesini daha da artırmak için bir ekip çalışması yapacaklarını söyledi. Tekin, şunları söyledi, "Sayın Kaymakamımız, Belediye başkanımız, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimizle birlikte işbirliği yapacağız.  Hedefimiz, Üsküdar'ı, İstanbul ve Türkiye'de eğitimde birinci yapmak. Üsküdar tarihi bir ilçe olduğu için boş okul alanı bulmak biraz zor. Daha çok eski okulları yıkıp, arsa müsaitse buralara daha büyük okullar yapacağız. Daha önce yaptığımız gibi, güçlendirilmesi gereken okulları güçlendireceğiz. Hem fiziki, hem de modern yapılara önem vereceğiz. Asıl hedefimiz olan eğitim-öğretimde öğrencilerimiz daha iyi eğitim almalarını sağlayacağız. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bizim gayemiz vatanımıza-milletimize hizmet etmektir."  

İlyas Tekin Kimdir?

1956 yılında Rize´nin İkizdere İlçesinin Ilıca Köyünde dünyaya geldi. İlk tahsilini orada bitirdi. Orta ve lise tahsilini İstanbul Şişli´de tamamladı. 1980 yılında Atatürk Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü, 1983´te Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ve daha sonra da Türk Dili Edebiyatı Bölümünü, 1997´de ise Yüksek Lisans eğitimini bitirdi. Üniversite tahsili sırasında ve  sonrasında  gazetecilik yaptı. 1980 öncesi ve sonrası  Dünyada ve Türkiye’de Sabah  Gazetesi ile haftalık ve aylık bazı dergilerin yazı işleri müdürlüğü, genel yayın müdürlüğü gibi görevlerde bulundu.1990 öncesi ve sonrası (eski) Tercüman Gazetesinde haftalık Cuma yazıları yazdı. HBB televizyonunda programlar yaptı. 1985 yılında İstanbul Ümraniye Lisesinde öğretmenliğe başladı ve birkaç  yıl Nevzat Ayaz Lisesinde idarecilik yaptı. Eğitim faaliyetlerini sürdürürken bazı gazete ve dergilerde haftalık yazılarına devam etti. 1993 yılında Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak bir süre çalıştıktan sonra 1994 yılında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı ve bir yıl sonra da 29 Haziran 1995´de Ümraniye Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Sonra sırasıyla  Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi öğretmenliğine, Isparta´nın Yenişarbademli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bolu Seben Milli Eğitim Müdürlüğüne, Tunceli-Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Üsküdar Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu öğretmenliğine, Çankırı- Şabanözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, (bir süre bu ilçede Kaymakam Vekili olarak çalıştı), Kadıköy Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğretmenliğine, 11 Mayıs 2001´de Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

  25.07.2006 tarihinde Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra 24.01.2007 tarihinde Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

  24.01.2011  Tarihinde Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayıp ve 18 Nisan 2014 tarihinde İstanbul İl  Eğitim Uzmanı olarak ayrıldı.21 Temmuz 2016 tarihinde tekrar  Üsküdar Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Arapça ve İngilizce biliyor.  Basılmış üç  kitabı ve yayınlanmış çok sayıda araştırma inceleme yazısı var. Evli ve iki çocuk babasıdır.

amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
avelox nuspojave avelox
cialis effet cialis forum
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts for abortion pill
pros and cons of abortion free abortion pill
abortion pill ru486 abortion facts pro life
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.