Öne Çıkanlar infaz Robot şehit Fatih Mehmethan 1877 alemdağ adres

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Cemal Enginyurt Ordulu hemşehrilerine seslendi

Ordu Millyetçi Hareket Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Cemal Enginyurt İstanbul Anadolu yakasında Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere 16 program gerçekleştirerek projeleri hakkında Ordu'lu hemşehrileri ile buluştu. 

Sancaktepe'de başlayan kahvaltı programı sonrasında Sancaktepe Ordulular derneği, İstanbul Anadolu Yakası Ordulular derneği, Çekmeköy Ordu Güzelyurt derneği, Ümraniye'de Ordu Aybastılılar derneği, Taşdelen'de  Beyceli Mobilya Arçelik bayi İşadamı İbrahim Hatipoğlu ve birçok işadamı ziyareti sonrasında Üsküdar'da Ordulu işadamları ile akşam yemeği ile yoğun tempolu günü sonlandırdı. 

CEMAL ENGİNYURT "ORDU BİZİM SEVDAMIZ"

Genel olarak Ordu ile ilgili yapacağı projeleri sıralayan MHP Ordu Büyükşehir belediye başkan adayı Cemal Enginyurt "Memleket özlemi çeken sevdası Ordu Sevdası olan sizlerle bir olmak bizler için şereftir" diyerek sözlerine başladı. 

Enginyurt" Değerli Ordulu hemşerilerim. Ben sizlerin 12 yıldır içinizden biriyim. Bugün aday oldum diye toplum içine çıkan biri olmadım. Ben vekilliğim dönemimde de İl başkanlığım dönemimde de nerede bir Ordulu hemşerim var ise kapısı çaldım. El uzattım. Biliyorum ki uzattığın elin yoksa, çaldığın kapın yoksa, gittiğin bir doğru yol yoksa zafere ulaşman zor olacaktır sözünü kendimize yol haritası yaptım. Mesudiye, Gölköy, Akkuş, Aybastı, Gürgentepe, Fatsa ve birçok ilçemizi tek tek köylerine kadar ziyaret ettim. Şimdi sıra Ordu özlemi ile yanıp tutuşan değerli hemşerilerim sizlere geldim. Gösterdiğiniz ilgi ve sıcaklık beni gerçekten çok mutlu etti" dedi. 

ORDU BÜYÜKŞEHİR OLDUYSA SİZLERİN SAYESİNDE OLDU

Enginyurt" değerli Ordulu hemşerilerim bugün Ordu büyükşehir olduysa sizlerin sayesinde oldu. Teşekkürü ehline vermek lazım. Bunu da burada sizlere teslim ediyorum. Çünkü sizler olmasaydınız buradan çalışmasaydınız inanın Ordu büyükşehir hayali bizler için zor olurdu. Burada emek veren dernek başkanlarına, yöneticilerine ben Orduluyum bilinci ile yaşayan ve duyarlı olan herkese teşekkür ederim" diyerek sözlerini sürdürdü. 

İDRİS NAİM ŞAHİN'E HAKSIZLIK YAPTILAR YİNE BEN YANINDA OLDUM

MHP Ordu büyükşehir belediye başkan adayı Cemal Enginyurt gittiği tüm dernek toplantılarında Ak Parti Ordu büyükşehir milletvekili eski içişleri bakanı İdris Naim Şahin'e övgü dolu sözler sarf etmesi katılımcılarla ayakta alkışlandı. 

Enginyurt" İdris Naim Şahin'i yeri geldi en çok eleştiren ben oldum. Hatasını gördüğümde affetmem. Ama sayın İdris Naim Şahin içişleri bakanlığı yaptığı dönemde büyük çalışmalara imza attı. PKK'ya büyük vurgun yaptı. Mecliste sözde bayrak diye bez parçalarına verdi veriştirdi. Kaçakçılıktan ölen PKK’lılara sözde katır ticareti yapan vatandaştı diyen BDP’liler karşısında tek kaldı. 1500’e yakın PKK’lıyı bakanlık döneminde öldürttü. Hiç kimseye taviz vermedi ve dik durdu. BDP’lilerin baskısıyla bir eline not kağıdı tutuşturularak görevinden alındı. Ordulu bir hemşerim olarak göstermiş olduğu başarıdan dolayı böyle bir muameleye maruz kalması beni derinden üzmüştür. Bu haklılığını da her yerde söylemekten kaçınmayacağım" dedi. 

CEMEL ENGİNYURT ESKİ BAKANA SÖZÜNÜ YENİLEDİ "PANKARLARIMI YAPTIRDIM, ARAÇLARIM HAZIR  İDRİS NAİM ŞAHİN GELSİN BİZDEN ADAY OLSUN EĞER YERİMİ VERMEZ İSEM NAMERTİM 

Enginyurt" Bana diyorlar ki AKP'nin içine fitne sokuyor Cemal Enginyurt diye. Ben ne fitne sokacağım ki zaten sizin fitne kazanınız maşallah fokur fokur kaynıyor. Ben haklının yanındayım. Hiç bir zaman nefis yapmadım. Sözümü yeniliyorum. Seçim otobüslerim hazır, pankartlarım hazır, 500 bin km yol yaptım İdris Naim Şahin gelsin MHP'den aday olsun yerimi vermez isem en namert adamım. Ben bir MHP'li olarak bunu derken Enver Yılmaz ne yaptı. Aday olabilmek için Ankara’nın yollarında yattı" 

ENVER YILMAZ'I ALLAH AŞKINA BURADAN KAÇ KİŞİ TANIR, BURALARA KAÇ KEZ GELDİ

Cemal Enginyurt "Sözde Ordulu hemşerileri aradığında AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz diye telefonları açıyordu .İşi olup arayan vatandaşlara ise ben İstanbul milletvekiliyim Ordulu vekillere gidin diyen Enver Yılmaz ne yüzle geldi şimdi Ordu'ya AK Partiden aday oldu diyerek" Ordu AK Parti adayı Enver Yılmaz'a yüklendi. 

Enginyurt" Arkadaşlar bu adam madem İstanbul Milletvekili olarak telefonlarını açıyordu. Buralar Rusya değil. Bu derneklere kaç kez geldi., Sizlerin burada kaç kez işlerini halletti. Şimdi ne imiş Ordu'yu kurtaracak adammış. Sen git kendini kurtar be adam. Çok güzel bir laf vardır. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olur mu sözünü siz çok iyi bilirsiniz" demesi üzerine salonda büyük alkış koptu. 

BİZİM BİRDE GÜLEN ADAMIMIZ VAR SEYİT TORUN 

Enginyurt" Arkadaşlar adamın işi gücü gülmek. Gülerek seçime giriyor. Orduda işsizlik almış başını gidiyor. Köylere çamurdan çıkılmıyor bizim Seyit Torun gülerek sokakta yürüyor. Neyimiş  cenazelere gidiyormuş. Düğünlere gidiyormuş. Bende gidiyorum. Bakın artık bende gülüyorum. Seyit Torun projen var mı Ordu için sözüne susuyor. Neden biliyor musunuz çünkü yok. Olsa bu zamana kadar neden yapmadın diyeceğim. Bunlar böyle işte arkadaşlar. Ben sizlerin içinden biriyim. İnşallah projelerimle geliyorum" dedi. 

YENİ GENELGEYE DİKKAT KARADENİZDE RİZE HARİÇ HER YERE SURİYE'LİLER GELİYOR

Cemal Enginyurt" Değerli arkadaşlar ben sizleri uyarmak zorundayım. Ne Seyit Torun gelir buralara nede Enver Yılmaz ben gelmişken sizlere söyleyeyim. Yeni genelgede Rize hariç Suriyelileri bizim oralara getirecekler. İş verecekler, vergi almayacaklar, oy kullandıracaklar, maaş verecekler vb. Neden Rize'de yok. O rada insanlık yok mu. Bizim Ordu'ya gülen adam Seyit Torun seçilir ise o gülerek buyurun der. Enver Yılmaz Recep baba göndermiş der kapıları açar. Bunlara tek karşı çıkan ben olurum. Eğer birini koyarsam sizler gelin o gün yakama yapışın" dedi. 

İŞSİZLİK VE ULAŞIM BİZİM EN ÖNEMLİ PROJEMİZ

Enginyurt" Arkadaşlar bizim en önemli projemiz işsizliği çözmek ve ulaşımı arttırmak. Nasıl çözeceksin diyenlere işadamlarına fabrikaları yapacağım gerekirse vergi almadan gel kardeşim işlet diyeceğim. Her ilçeyi fabrika ağı ile donatacağım. Gurbete gelmiş özlem çeken Ordulu hemşerilerimi geri dönüş yaptıracağım. Hayvancılığın önünü açacağım. Derneklere yazı yazıp her dernekten geri dönmek isteyen hemşerilerimin işi hazır. Göçünü getiremeyene ise araç göndereceğim Ordu'ya alıp geleceğim" sözleri katılımcılarla tam not aldı. 

Enginyurt" Ulaşım olmadan bir şey olmuyor. Mesudiye'nin ücra köşesine Seyit Torun gitmemiştir. Enver Yılmaz gitse kaybolur. Ben daha yeni geliyorum oralardan. Yol yok. İnsanlar mağdur. Gölköy, Gürgentepe, Aybastı, Niksar bağlantı yolu vb. biz buralara duble yollar yapacağız. Sahile tramvay sistemi kurup  güzel sahilimizi turizme açacağız. Ve bunun gibi binlerce projemiz var dedi. 

BU SEÇİM ORDU'YU YÖNETME SEÇİMİ GENEL SEÇİM DEĞİL

Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum ona oy veriyorum diyenlere sesleniyorum. Ordu'yu Recep Tayyip yönetmeyecek. Seçilen belediye başkanı yönetecek. Sakallı Enver Yılmaz ile gülen adam Seyit Torun yeniden seçilirse Ordu'ya yazık olur. Benim heyecanım ve sevdam var Ordu için. İnşallah Allah'ın takdiri siz değerli hemşerilerimin teveccühü bizleri bu anlamda başarıya götürecektir. Genel seçimlerde istediğiniz yere verin. Ama yerel seçimlerde Ordu'ya kimin heyecanı var ise ona verin diyerek sözlerini tamamladı. 

CEMAL ENGİNYURT'A TÜM PROGRAMLARINDA İLGİ BÜYÜK OLDU

Her dernek programında MHP Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemal Enginyurt'un geldiğini duyan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Konuşmalarını hiç sıkılmadan saatlerce dinleyen vatandaşların birçoğunun "AK Parti ve CHP'ye oy vermiş biri olarak bu dönem Cemal Enginyurt'un hakkıdır" sözleri ise genel olarak konuşulanlardan oldu. 

Büyük ilgi karşısında memnun kalan MHP Ordu Büyükşehir belediye başkan adayı Cemal Enginyurt "bu iş tamamdır arkadaşlar. Ben gözlere baktığım zaman anlarım. Siyasetçi ağzını değil gözünü açandır. Sizde Ordu sevdası ve bizde de hizmet sevdası olduğu sürece bizim Allah'ın izniyle önümüzü kimse kesemez" diyerek programlarını sonlandırdı. 

İstanbul Avrupa yakasındaki Ordulu hemşerileri içinde önümüzdeki bir kaç gün içerisinde programlara katılacak olan Cemal Enginyurt yoğun ve tempolu İstanbul Anadolu yakası turunu bitirerek Ordu'ya dönüş için hazırlıklarda bulundu. 

Ülkem Haber Ajansı

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
medical termination of pregnancy how can i do abortion
kamagra prix kamagra wikipedia
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
ciprobay ciproxin
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
lasix nome generico lasix nome generico
cialis discounts coupons printable cialis coupon
types of abortion pill how much does abortion pill cost
articles on abortion pill abortion price
pros and cons of abortion free abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.