Evet nihayet yavaş yavaş 5 yıl önce ilerleyen tiren istasyona yaklaşmaya başladı başlamasına da yinede vagonlar aynı yolcularla dolu gibi.

Malum CHP Aday adayları meclis üyesi olsun belediye başkan aday adayları olsun geçtiğimiz aylarda özgür iradelerini ortaya koyarak basının huzurun da çıktılar açıkladılar.

Gözler AK parti ve diğer partilere çevrilmişken Ak Partiden de bir atak geldi ve Aday adayları dosyalarını vermeye başladılar. 

Başladılar da bu biraz garip ve ilginç oldu.

Sadece bir meclis üyesi aday adaylığını herkesin gözü önünde açıklamasının haricinde diğerlerinin tutumu “aman bizi kimse görmesin geçerken uğradım. Buyurun bu benim aday adaylık dosyam” der gibi sessiz sedasız resim karelerine girmeden yapmalarını şuan Çekmeköy’de herkes tarafından konuşuyor ve gülüyor.

Buna Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz’da dahil.

Yani nedir arkadaşlar. Siz koskocaman Çekmeköy belediye başkanı olacaksınız. Hiç kimseye haber vermeden Ak Parti İlçe toplantısı sonrasında “hadi uğramışken bende aday adayıyım bir daha gelemem dosyamı vereyim der gibi” dosyanı vereceksiniz.

Millette sizin sosyal medyadan öğrenecek aday adayı olduğunuzu.  Ortalama beş yıldır Çekmeköy’e belediye başkanlığı yapmış mevcut belediye başkanına bu hareket yakışmadı. Hiç kimsede kusura bakmasın..

Şimdi gelelim diğer meclis üyesi aday adayları olan değerli Çekmeköy’ü yönetmeye talip olan kıymetli kişilere hanım efendilere beyefendilere.

Hem CHP’de hem de Ak Partide bu zamana kadar meclis üyeliği yapıp tekrar aday adayı olan sayın meclis üyeleri şöyle kafalarını akşam yastığa koyduktan sonra beş yıl Çekmeköy için, hemşerileri için, işsizler, aşsızlar ve bir çok mağdur vatandaşların sesi olmaları noktasında neler yaptım diye kendilerine soru sora biliyorlar mı?

Bu soruyu sorduktan sonra kendi vicdanları noktasında cevaplarını da veriyorlar ise hiçbir problem yok. Ama bazı gözlemler hiçbir zaman düşünceleri yanlış yönlendirmiyor.

Mesela meclis üyesi olup inşaat işi ile uğraşıp imar müdürünün kapısının önünde bir sürü vatandaş sıra bekler iken zıt diye kapıdan içeri girip dakikalarca orada lak lak yapıp kahve içen meclis üyelerini gördük..

Ya da elinde tapu ve projeler ile belediyenin her biriminde dolaşan, derneğinin hiçbir programına katılmayan, hiçbir hemşehrisinin elinden tutmayan, toplumdan uzak, cenaze bilmez, düğün bilmez tekrar adaylık için yanına söz de  2 iş adamı dernek başkanını alarak meclis üyeliği aday adaylık dosyasını vermekle bu işlerin olmayacağını bilmek lazım.

Maymun gözünü açtı derle ya artık öyle. İl derneklerini temsilen hemşirelerinin sırtına basarak onları tanımayan ve sözde Ankara’dan iş bitiririm diyen kim var ise bu dönem Çekmeköy’ün sokaklarında oturan insanlar tarafından okkalı bir tokat yiyeceklerdir.

Şimdi bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım daha neler olacak… 

buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
can i take lodine with ibuprofen can i take lodine with ibuprofen
lisinopril and acute renal failure lisinopril and acute renal failure
cialis dosage when to take cialis dosing instructions
kamagra bestellen kamagra 100
questions about abortion abortion at 12 weeks
clomid testosterone clomid testosterone
feldene ampolla feldene gel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.