Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi hakkari av uğur tarhan 27 ipekkirpik

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya iddialı konuştu ; 5 bin kişi ile aday adaylık müracaatımı yapacağım

Çekmeköy'de uzun yıllar yöneticilik yapan ve herkesimin sevgisini kazanan Yücel Yalçınkaya sessizliğini bozdu. Çekmeköy'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, basın mensupları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek aday adaylık açıklamasını yapan Yücel Yalçınkaya, "Çekmeköy'ü Allah nasip ederse hep birlikte yöneteceğiz" dedi. 

ÇEKMEKÖY'DE KANAAT ÖNDERLERİ BİR ARAYA GELDİ
Çekmeköy belediye başkan aday adaylığı açıklamasını yapan Yücel Yalçınkaya'nın programı, Çekmeköy'ü bir araya getirdi. Sivas, Tokat, Erzurum, Kars, Ordu, Rize gibi birçok ilin kanaat önderlerinin ve iş adamlarının katıldığı aday adaylığı açıklamasında konuşma yapan Yücel Yalçınkaya, "Çekmeköy bizim yaşadığımız nefes aldığımız çok güzel şirin bir ilçemiz. Böyle güzel bir ilçede Allah nasip ederse öncesinde başkan aday sonrasında belediye başkanı olduğumda güzel ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz" dedi. 

BİZLER YILLARCA ÇEKMEKÖY'DE BİRLİKTE YAŞADIK KOMŞU OLDUK
Yücel Yalçınkaya şöyle devam etti ; Önemli olan samimiyettir. Ben bu gün siyaet yapmak için aranıza katılmadım. Bizler yıllarca bu ilçede birlikte yaşıyoruz. Komşu olduk, kendi aramızada ticaret yaptık. Acı ve mutlu günlerimiz oldu hep birlikte oldukk. Birlikte iftarımızı yaptık. Hep birlikte düğünümüzü yaptık. Bir acımız olduğunda o acımızı paylaştık. İstanbul'un taşı toprağı aldın dedik ve geldik buralara. Kars'tan geldik. Erzurum'dan geldik. Ordu'dan geldik. Ağrı'dan geldik.Tokat'tan geldik. Farklı memleketlerden ve farklı kültürlerden geldik ama Çekmeköy bizim ortak değerimiz oldu. 

ÇEKMEKÖY'DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI SİZLERLE KURDUK
Her girdiğimiz ortamda bir çok kardeşimiz abimiz artık zamanı geldi belediye başkanı ol dediniz. 3 dönem belediye meclis üyesi deneyimi olan bir kardeşiniz olarak Çekmeköy'de bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarını hep birlikte kurduk. Çekmeköy Ordulular Derneği, Çekmeköy İl Dernekler Platformu, 3. kez Avrupa Şampiyonu çıkaran Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü, Çekmeköy Birleştirici İş Dünyası Derneği gibi bir çok çalışmada hep birlikte olduk. Yeri geldi 5-10 bin kişilik geceler yaparak Çekmeköy halkı ile bir araya geldik. 

KİM TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMUŞ İSE ALLAH RAZI OLSUN
Ben değil her zaman biz olacağız. Çekmeköy ilçemiz için her kim taş üstüne taş koymuşsa Allah razı olsun. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yük olmak için değil çalışmalarına destek olmak aday adayı oldum. Görev verilir ise inşallah hep birlikte Çekmeköy'ümüzün kalkınma için mücadele ederiz. 

10 KASIM GÜNÜ ADAY ADAYLIK MÜRACAATIMI YAPACAĞIM
Değerli kardeşlerim, abilerim ve çok sevgili Çekmeköy'ün kanaat önderleri. 10 Kasım Cumartesi günü bölgemizde bulunan 25 Sivil Toplum Kuruluşu ve ve bizleri bu zamana kadar baş tacı yapan çok kıymetli Çekmeköy'de yaşayan bölge halkımız ile nasıl 5 ve 10 bin kişinin katıldığı geceler yaptıysak aynı 10 Kasım Cumartesi günü Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanlığımıza giderek aday adaylık müracaatımı yapacağım. Mevlam neylerse güzel eyler..
Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Çekmeköy Ak Partiden belediye başkan aday adaylığını resmen açıklayan Yücel Yalçınkaya'nın konuşması ise katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.