Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe Ümraniye çekmeköy de selen güzellik merkezi çekmeköyde kaşe

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya;  Çekmeköy'de başkanlığa yürüdü.. Ayak sesleri her taraftan duyuldu

Çekmeköy'de başarı çalışmalara imza atan ve bölge halkının yakından tanıdığı bir isim olan Yücel Yalçınkaya, AK Parti'den Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Yalçınkaya, "14 yıllık yerel yönetim tecrübelerine sahibim. Bu tecrübe ve kazanımların sayesinde Çekmeköy AK Parti Belediye Başkan aday adayı olarak huzurlarınıza geldim" dedi. Çekmeköy Ordulular derneğinin önünde yapılan basın açıklamasına ilgi büyük oldu. Miting gibi gövde gösterisi yapan Yücel Yalçınkaya'nın aday adaylık başvurusuna binlerce kişi katıldı.

ÇEKMEKÖY'DE GÖNÜL MAKAMLARINA TALİP OLACAĞIZ

Yalçınkaya, başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanlığına teslim etti. Yalçınkaya'yı iş ve siyaset dünyasından bir çok simanın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileride yalnız bırakmadı. Çekmeköy Ordulular derneği önünde yapmış olduğu basın açıklamasının ardından Şahinbey Caddesinden AK Parti ilçe başkanlığına kadar kalabalık bir grupla yürüyen Yücel Yalçınkaya yol boyunca esnafı selamladı. Yücel Yalçınkaya "Çekmeköy'de bizler inşallah milletin gönül makamlarına talip olacağız" dedi.

KAZANAN ÇEKMEKÖY OLACAKTIR

Yücel Yalçınkaya yapmış olduğu açıklamasına şöyle devam etti ;Başvuru dosyasını teslim etmeden önce konuşma yapan Yalçınkaya, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ülkemize partimiz ilimize ilçelerimize ve belediyemize aday adaylığımızın hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti neferleri olarak biz de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde güçlü bir şekilde alnımızın akıyla büyük bir zaferle çıkacağız. Şahsım adına buradan aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kıymetli Çekmeköylüler, Çekmeköy AK Parti'de kimin aday olacağının önemi yoktur. Başkan adaylığı kime nasip olur bilmeyiz bu büyüklerimizin taktiridir. Biz tevekkül insanıyız. Bildiğimiz bir şey var kazanan Çekmeköy ve AK Parti olacak. AK Parti Belediyeciliğinde büyük hizmetleri olan belediye başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. 14 yıllık yerel yönetim tecrübelerine sahibim. 3 dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Yerel yönetimlerin teknik ve idari akışında yeterli bilgiye ve birikime sahip olduğumu düşünüyorum. Bu tecrübe ve kazanımlarım sayesinde Çekmeköy AK Parti Belediyesi Başkan aday adayı olarak huzurlarınıza geldim" şeklinde konuştu.

YÜCEL YALÇINKAYA ULUSAL MEDYADA YERİNİ ALDI 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem pelit 5 yıl önce

Bir hafta önce 5000 kişiyle aday adaylığı başvurusunu yapacağını yerel medyada okumuştu. Fakat gördükki 250 300kişi vardi. Yinede başkanlık zor iş ama meclis üyeliğinde başarılar dilerim

Avatar
Rifat karakoc 5 yıl önce

Sn yucel yalcinkaya cekmekoyde uzun zamandır siyaset yapmaktadır cekmekoy örgütüyle cekmekoy halkıyla cekmekoy stk ve vakıfları esnaf sanatkarlar amatör spor kulüpleri huzur evleri ismet kursları