Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Üsküdar- Çekmeköy metrosunun ikinci etabı haziranda açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, göreve geldiği günden bu yana İstanbul'da yavaş işleyen projeleri hızlandırmasıyla öne çıkıyor. Uysal daha önce metro projelerini hızlandırmak istediğini ve bu yönde adım attığını açıklamıştı. İBB Başkanı Uysal şimdi de Yamanevler- Çekmeköy hattı için önemli açıklamalarda bulundu.

"HAZİRAN SONUNDA AÇILACAK"

İBB Başkanı Uysal projeyle ilgili olarak, ”Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamenevler Çekmeköy arasındaki 8 durağı Haziran sonunda, aynı hatla Dudullu'da birleşen Bostancı metrosunun 9 istasyonu da yıl sonuna kadar açılacak.” ifadelerini kullandı.

8 DURAKTAN OLUŞACAK

Bu projeyle birlikte bölgenin trafik sıkıntısı da büyük ölçüde giderilecek. Hatta yer alacak istasyonlar ise; Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip Lisesi, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy / Sancaktepe gibi duraklardan oluşuyor. Çekmeköy'le Yenikapı arası 36 dakika, Çekmeköy'le Atatürk Havalimanı arası ise 68 dakikada katedilebilecek.

En Son Haberler

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyüsküdarMetro
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mama 6 yıl önce

gene açılmıcak ayıptır günahtır