Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Seyfettin yıldırım'dan 18 Mart Şehitleri için lokma ikramı

Vatanını, İslam topraklarını korumak için şahlanan bir Ulusun sayı, maddi açıdan üstünlüğü olan düşmanı yenilgiye uğratarak hezimete uğrattığı bir savaştır. Dünya harp tarihine altın harflerle yazılmış, Türk’ün kahramanlık abidesi olmuş bu büyük zafer Türk tarihinin dönüm noktasından bir tanesidir. Çanakkale savaşları ve kazanılan Zaferler bu Ulusun sayı ve teknoloji bakımından üstünlükle yenilemeyeceğini Dünya kamuoyuna gösterdiği bir savaştır. Bu önemli günde 18 Mart Çanakkale savaşının yıl dönümü olması münasebetiyle Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Seyfettin Yıldırım’da Alemdağ merkez camiinde akşam 18 Mart Şehitlerimiz ve Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ruhuna mevlidi Şerif okuttu.

Sonrasında Seyfettin Yıldırım cami çıkışında vatandaşlara kendi eliyle sıcak lokma ikram etti. Yıldırım’a vatandaşlar lokma ikramı için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.