Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe kaza silah

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy halkı değişim istiyor ve kararını 31 Mart'ta verecek 

Çekmeköy'de meclis üyeleri adaylarını ve projelerini yerel basın ile paylaşan Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım "Çekmeköy'ü çok iyi bilen bir kardeşinizim. Çekmeköy halkımızın sorunlarını biliyor ve inşallah 31 Mart yerel seçimleri sonrasında mevlam nasip ederse Çekmeköy halkımızın taleplerini bir bir yerine getireceğiz" dedi. 

Çekmeköy halkı değişim istiyor

Seyfettin Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;Çekmeköy halkı bizleri çok iyi izliyor. Kararını ise inşallah 31 Mart'ta verecek. Eğer Çekmeköy halkmız hizmetlerden memnun ise mevcut başkana verecek. İnşaatçı kardeşlerimiz son 5 yılda çok güzel işler yapmışlar ise mevcut başkana oy verecekler. Ev hanımlarımız market fiyatlarından çok memnunlar ise mevcut belediye başkanına oy verecekler. Genç kardeşlerimiz büyük AVM için Çekmeköy'ün dışına çıkıyorlar ise mevcut başkana oy verecekler. Biz inşallah bu çığlıklara duyarsız kalmayacağız ve Çekmeköy halkımız ile istişare yaparak Çekmeköy'ü yöneteceğiz. Yaptığımız anketlere baktığımızda Çekmeköy halkı değişim istiyor.

Çekmeköy'e prestijli caddeler yapacağız

Bu işler öyle boş vaatler vererek olmuyor. Çekmeköy Şahinbey caddesinde vatandaşın kullanacağı WC yok. Hanım kardeşimiz elinde bebeği ile giderken ona süt vermek istese, altını bezlemek istese oturup bunları yapacağı bir yer yok. Çekmeköy, Taşdelen, Alemdağ ve Ömerli bölgelerimizde çok güzel prestijli caddeler yapacağız. 

31 Mart'tan sonra nöbetçi belediye gelecek

Benim esnaf kardeşimin, işte çalışan vatandaşımın, okulda okuyan öğrencimin Çekmeköy belediyesinde işi oluyor. Saat 17.00'da kapalı belediye. Resmi aşamalarda sorun olacağını düşünmüyorum. İnşallah nöbet vardiya sistemi ile Çekmeköy belediyemiz 31 Mart tarihinden sonra geç saatlere kadar açık olacak. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu herkese göstereceğiz. 

Organik tarımla Çekmeköy halkı %40 daha ucuz olacak sebze alacak

Bizim düşüncemizde kamuya ait yerleri satmak değil orman alanında bulunan yerleri büyük organik seralar yaparak Çekmeköy ve çevre ilçelerden gelen halkımızla sağlıklı ürünleri buluşturacağız. Bu çalışmalar ile halkımız ise hem %40 oranında daha ucuz ve sağlıklı meyve sebzelerle mutfaklarını dolduracak. Hepimiz köylü çocuklarıyız. Çekmeköy'de bu tarz verimli çok arazilerimiz var. İnşallah o arazilerimizi bu tarz çalışmalar ile değerlendireceğiz. 

Aile belediyeciliğini Çekmeköy'de halkımız ile buluşturacağız

Çekmeköy'de mağdur ihtiyaç sahibi ailelerimize kardeşlerimiz ile hep birlikte olacağız. Öğrencilerimize burs vererek aile kartı vereceğiz. Belediyemizin tüm imkanlarından yararlandıracağız. 

Hiç bir kardeşimizi işinden etmeyeceğiz
Genelde belediyelerde seçim sonrası işten çıkarma yada işe kendi yandaşlarını alma gibi bir algı bazen halkımızın düşünceleri arasında yerini alır. İnşallah 31 Mart sonrasında Çekmeköy belediyemizi yönetmeye başladığımızda işini iyi yapan, donanımlı din, dil ırk, mezhep ve memleket ayrımı yapmaksızın
 kardeşlerimizle her zaman çalışacağız. 

Çekmeköy'de belediye tesislerini Çekmeköy'ün evlatları ihale ile işletecek

Bizim anlayışımızda hiç bir zaman adam kayırma olmayacak. Çekmeköy'ün belediyeye ait işletmeleri açık ihale yöntemi ile ihale edilecek ve Çekmeköy'ün evlatları işletme hakkına sahip olacak. Öyle benim akrabam burayı işletsin. 5 vereceği yerine 2 versin anlayışını biz hiç bir zaman doğru bulmuyoruz. 

Belediyede şatafata son vereceğiz

Gereksiz harcamaların önüne geçeceğiz Çekmeköy'de mağdur yüzlerce yoksul ailelerimiz var iken, işe muhtap kardeşlerimiz var iken, okula gidip burs alamayan kardeşlerimiz var iken Çekmeköy belediyesinde lüks araç kiralamalardan tutunda reklam promosyon gibi bir takım çalışmalara bizim dönemimizde milyonlar harcamayacağız. Karnı aç bir vatandaşa siz ne kadar kalem, saat, çakmak, dergi verirseniz verin onlar karın doyurmuyor. Elle tutulur göz boyamadan uzak ne var ise yapacağız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.