Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Nedir bu Çekmeköy Tapu'nun çilesi.. Kimler bu işten sorumlu

Tapu memurları gece gündüz dua ediyorlar yağmur yağmasın diye. Her yağmur yağdığında arşiv odaları dahil her bir yer söz yerinde ise göl oluyor. Çekmeköy Tapu müdürlüğü çile müdürlüğüne dönüşmüş durumda. Bu su baskınlarından dolayı vatandaş hizmet alamıyor. Görevliler ise suları temizlemekten hizmet veremiyor. Her su baskını olayını gören yetkililer ise yıllardır bu su baskınlarına sessiz kalmalarına bölge halkı tepki gösteriyor. 

ÇEKMEKÖY TAPU ÇALIŞANLARI YAĞMUR YAĞMASIN DUASI EDİYOR

Yağmur duasını bilmeyen yoktur. Çok kıtlık olduğu toprağın suya susadığı dönemlerde herkes yağmur duasına çıkar.. Eller semaya açılır ve yağmurun yağması için dualar edilir. Çekmeköy Tapu Müdürlüğü çalışanları ise ellerini açarak her gün dua ediyorlar "Çekmeköy'e yağmur yamasın" diye. Çünkü her yağmur yağdığında sular ve seller altında kalan Çekmeköy Tapu Müdürlüğü hem çalışanlarını hemde vatandaşı artık çileden çıkarttı. Milyonlarca paha biçilmez tapu kayıtlarının arşivlendiği Çekmeköy Tapu Müdürlüğünde bu tarz olayların pek sıklıkla yaşanması herkesi çileden çıkardı. 

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ NEDEN TAŞINDI. KİMLER BURADAN YOLUNU BULDU ?

Çekmeköy Şahinbey Caddesinde geniş ve çok kullanışlı bir alanda 2. katta hizmet veren Tapu müdürlüğünün ne eksikliği vardıda yeri değiştirildi şimdi herkes bu soruyu merak ediyor. Ortada suç var suçlu yok misali bu karara kimler imza attı. Komik bir kira karşılığı ortalama 2 bin Türk lirası kira karşılığında oturmuş bir sistem hizmet verir iken o dönem 250 bin Türk Lirası para harcanarak çok kullanışsız bir Tapu Müdürlüğü hizmet binası yapılmasının altında yatan gerçekler neydi. Olumsuz hiç bir şey yok iken yetkililere böyle bir karar alınmasını kimler fikir olarak sundu. Buranın tadilatında kimler öyle yada böyle yolunu buldu. Kimler buradan çıkar sağladı. 

ÇEKMEKÖY TAPU MÜDÜRLÜĞÜ ÇOK ACİL YENİ YERİNE TAŞINMALI

Çekmeköy halkının talebi belli. Çok acil kısa süre içerisinde Çekmeköy Tapu Müdürlüğü bu kullanışsız yerden kullanışlı bir yere taşınmalı. Ulaşım noktasında Çekmeköy Çamlık yada Madenler Metroya yakın yerlerin tercih edilerek herkesin araçsız dahi ulaşacağı sular ve seller altında kalmayacak bir yerin  tercih edilen talepler arasında yerini alıyor.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.