Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Millet İttifakından Çekmeköy Mitingi

Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışması kapsamında Çekmeköy'de düzenlenen mitingde halkla bir araya geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener de Beykoz'da yapacağı miting öncesi İmamoğlu ve CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım'a destek vermek için alandaydı.

Kentsel dönüşümle ilgili sorunlara ve çözüm yollarına da değinen İmamoğlu, “Kentsel dönüşüm İstanbul’un en sıkıntılı konusu. Hangi mahalleye gitsem, tapu ve kentsel dönüşüm insanların kâbusu olmuş. Bu kabusun sebebi, ‘Ben bilirim, sen yaparsın’ anlayışıdır. Biz de tam tersini yapacağız. Ben, vatandaşla karar vereceğim. Vatandaşı düşünüp, onların yuvasını yapacağım. Bu kavramlarla İstanbul’un dönüşümünü en sağlıklı biçimde en sosyal şekilde biz yaparız. Bunlar, sadece bir takım insanların mali dönüşümünü yaparlar” şeklinde konuştu.

“TAYYİP BEY'İ NEDEN KIZDIRDIN?”

Burada halka hitap eden Akşener, “Ekrem Kardeşim neden kızdırdın bu kadar Tayyip Bey'i? Ne Kılıçdaroğlu'nun ne Akşener'in fotoğrafı var. Ben Anadolu'yu gezmekten geliyorum. Hiçbir yerde bir tane Belediye Başkan adayının fotoğrafını görmedim. Tayyip Bey'in fotoğrafı var her yerde. Türkiye genelinde aday” diye konuştu.

ALLAH AŞKINA BİRBİRİNİZE DÜŞMEYİN”

31 Mart seçimlerinin bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Akşener, “Sadece bir şey istiyorum. Allah aşkına birbirinize düşmeyin tepedekinin sözüne uyup. 41 Yasinlerine kadınlar yine aynı arkadaşlarıyla gidecek. Cuma dualarına yine birlikte gideceksiniz. Önümüz ramazan, mukabeleye birlikte gideceksiniz. Aynı apartmanda birlikte oturacaksınız. Sakın ola inanıp da dostlarınızın akrabalarınızın kalbini kırmayın” ifadelerini kullandı.

SEYFETTİN YILDIRIM "ÇEKMEKÖY'DE HALK İTTİFAKINI KURDUK"

CHP çekmeköy belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım miting alanında konuşmasında, "Çekmeköy'de gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart tarihinde Çekmeköy'de halk ittifakı kazanacak. Kazanan Çekmeköy olacak. Bizim için önemli olan bir kişinin siyasi düşüncesi değil. Yapacağı işleridir. Bu ülkeye karşılıksız hizmetidir. İnşallah Çekmeköy'de hizmet için kırılan kalpleri tamir için geliyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.