Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de 14 Şubat  Sevgililer gününe özel Superdent Diş Polikliniğinde diş bakımı

Superdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yetkilisi Fatma Akpınar “14 Şubat Sevgililer günü kutlu olsun. Ülkemizin zor günler yaşadığı şu günlerde o kadar sevgiye ihtiyacımız var ki bunun anlatımı ve tarifi olmaz” dedi. 

Diş beyazlatma çok önemli bir kavram

Fatma Akpınar Şöyle devam etti “Diş beyazlatma kişiye özgü bir tedavidir. Tedavinin uygunluğu hekim tarafından kontrol edilmeli ve bütün bu süreç hekim tarafından yönetilmelidir. Sıklıkla medyada yer bulan doğal olarak nitelendirilen karbonat, limon gibi ekstra aşındırıcı maddeler diş yüzeyini aşındırarak geri dönüşümsüz hasarlara sebebiyet verir. Bu hasarlardan en önemlisi geçmek bilmeyen diş hassasiyetidir. Bundan dolayı diş beyazlatma tedavisi bir diş hekimi tarafından yönetilmeli ve kontrol hekime bırakılmalıdır. 

Dişlerinizde çürükler zamanla koku yapar

Diş çürüğü, bakteriler tarafından meydana getirilen dişin sert dokularında harabiyet oluşturan bir hastalıktır ve zamanla koku yapar. Başlangıç seviyesindeki diş çürükleri yüzeyde matlaşma olarak kendini gösterir. İyi bir ağız hijyeni ve remineralize edici ajanlarla geri döndürülebilir. Bu seviyeden daha ileri çürüklerde, çürük doku dişten uzaklaştırılır. Ortaya çıkan kavite (boşluk) çeşitli dolgu malzemeleri ile restore edilebilir. Eğer çürük sinir dokusuna ulaşmışsa kanal tedavisi yapılır. Çürük sebebiyle aşırı madde kaybetmiş dişler de ise porselen dolgu (inley – onley ),kaplama gibi tedavilere de başvurulabilir” dedi. 

14 Şubat Sevgililer gününe özel ağız ve diş bakımı

Çekmeköy’de Superdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde 14 Şubat sevgililer gününe özel ağız ve diş bakımı için sizleri bir kahve içmeye bekliyoruz diyen Fatma Akpınar “ Ağız ve diş bakımı sağlığımız bakımından en önemliler arasında yerini aldığını unutmayalım” ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek yildirim 6 yıl önce

Guzel bir uygulama