Öne Çıkanlar infaz 1877 alemdağ Robot şehit Fatih Mehmethan adres

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'ün hazırcı ; DOLAR ve EURO gibi kazanan Meclis üyesi adayları

Meclis üyesi listeleri hazırlanırken bu değerli arkadaşlar tüm siyasi partilerde sahneye çıkarlar. Bu arkadaşlar için dava ve ideoloji önemli değildir. Dün başka Partinin bayrağını sallarlar. Bu günlerde başka Partilerin bayraklarını sallarlar. Onlar toplum nezlinde hiç olmazlar ama hep maşallah DOLAR ve EURO gibi kazanırlar.

Arkamda şu kadar adam var. Şu kadar seçmenim var. Şu kadar köylüm var. Şu kadar hemşerim var. Bu arkadaşları tanımayan birisi olsa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapar. Şimdi bu arkadaşlar listeye öyle yada böyle girdiler.

Peki arkadaşlar ne yapıyorsunuz. Nasılsınız iyiminsiniz. Sizleri bu süreçte Çekmeköy halkı düğünde görmüyor. Cenazede görmüyor. Şu pazarlık söz konusu ettiğiniz ardanızda bulunan YÜZLERCE VE BİNLERCE KİTLELERİ KİMSE görmüyor. Belediye başkan adaylarınızın gölgesine bürünmüşsünüz maşallah tıkır tıkır gidiyorsunuz. Belediye başkan adayınız kazanırsa kendinizden bilirsiniz. Kaybettiğinde adaydan bilirsiniz.

Şu arkanızda bulunan şahsınız ile alakalı kitleleri ne zaman göstereceksiniz. Bunları ne zaman harekete geçireceksiniz. Belediye başkan adaylarınızın gölgesinden çıkarak gerçekten BU BENİM ARKADAŞ. ARİFE TARİF GEREKMEZ. ER MEYDANIDA BURADA YİĞİTTE BURADA DİYE NEZAMAN HAYKIRACAKSINIZ diye Çekmeköy Halkı size soruyor 31 Mart seçim öncesinde ziyaret etmediğiniz bulnduğunuz adayınıza destek olmak için kapılarını çalmadığınız bu seçmen kardeşleriniz sizleri 31 Mart sonrasında evlerine Çay içmeye bekliyor. Haberiniz olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.