Öne Çıkanlar çekmeköyde neşeli mustafa tokat mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköyde kaşe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Merkez Mahallesinde Nuray Tak ; Kapı kapı çalışarak destek istiyor

Merkez Mahallesi muhtar adayı Nuray Tak sokak çalışmalarında örnek alınacak çalışmalara imza atıyor. Her mahallede sokaklara girerek evlere kendini tanıtan muhtar adayı Nuray Tak "31 Mart tarihinde inşallah mahalle halkımız kararını verecek" dedi. 

ÇEKMEKÖY MERKEZ MAHALLE HALKIMIZA GÜVENİYORUM

Nuray Tak sözlerine şöyle devam etti; Uzun yıllar Merkez Mahallesinde ikamet etmekteyim. Muhtarlık geçim yeri yeri değil çalışma yeri makamıdır. Bizler önce muhtar olmadan çalışmaya başladık ve Merkez Mahallesini söz yerinde ise karış karış çalışma arkadaşlarımla geziyoruz. 31 Mart sonrasında ise bıraktığımız yerden yine çalışmaya devam edeceğiz. Merkez Mahallesi halkımız inşallah kararını verecek"ifadelerinde bulundu. 

NURAY TAK KİMDİR?

Nuray Tak, 1982 yılında Ümraniye, İstanbul’da doğdu. Aslen Sivas, Gölova’lıdır. İlk ve orta öğretimini Ümraniye’de, lise eğitimini 75. Yıl Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 2 yıl genel muhasebe eğitimi aldı. Muhasebe ve sağlık eğitiminin akabinde 10 yıl sağlık sektöründe çalıştı. Aktif siyaset içerisinde yer almış olup, siyasi parti ilçe teşkilatında İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mahalle Başkanlığı görevinde bulundu. Halen sivil toplum kuruluşunda yöneticidir. Nuray Tak, evli ve 2 çocuk annesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.